Hvordan man sammensætter køjesenge med blå Futons

March 10

Udsmykning et værelse med køjesenge og blå futons er ikke svært, men kræver en vis planlægning. Enten i et soveværelse, lejlighed eller kollegieværelset, skaber kombinationen af møbler ekstra søvn plads til venner eller til børnenes sleepovers. Konvertere futon seng i en sofa at give yderligere dagtimerne siddepladser til underholdende og bevare gulvplads.

Instruktioner

•Lad plads til at udfolde futon til en seng og stadig tillade folk at komme sikkert ud af deres køjer og gøre deres vej omkring begge stykker af møbler. Dette vil hjælpe forebygge nighttime ulykker og tur farer. Sikre udfoldet futon ikke blokerer køjeseng stigen, døråbninger eller værelse udgange. Find futon fra køjen, hvis børn er fristet til at springe på tværs af møbler.

•Sæt hovedgavl af den nederste køje sammen og tilstødende til bagsiden af futon, og du kan folde sofaen ud sammen med køje til at skabe et bredere, tiltrådte seng. Justere højden på køjeseng madras eller futon frame til at skabe en glat, kontinuerlig sovende overflade. Tilføje matchende ark til alle tre senge til enten at skjule blå futon madras eller forene farveskema af senge.

•Vælg en nul tolerance væg-hugger ramme for en futon, der sidder flush til væggen og udfolder sig uden at komme i berøring med væggen. Dette vil spare værdifuld inches i et lille værelse.

•Spar endnu mere plads ved at vælge en køjeseng-over-futon i stedet for to enkelte stykker af møbler. Flere kombinationer er tilgængelige, herunder en twin madras i enten en twin - eller en fuld-size seng, en køje over arbejdsplads med et skrivebord for studerende, og en hems med plads nedenunder til en futon, der ikke er knyttet. Nogle versioner tilbyde opbevaring under sengene. Tillad blå futon at stå alene som en udtalelse brik i rummet, eller bruge elementer såsom pyntepuder eller lap tæpper til at bringe blå futon i området øverste køje.

•Vælg sengetøj for køjeseng, der supplerer den blå farve på futon. Et sæt sengelinned eller et tæppe i en matchende blå eller blå nuancer vil hjælpe binde indretningen sammen. Bruge primære farver for en fed look, eller rød for kontrast. Arbejde i hold eller skole farver Hvis rummet tilhører en elev eller sports fan. Brug et tæppe eller slipcover omfatte futon madras, hvis dens blå farve ikke fungerer godt med paletten valgt til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com