Hvordan man sammensatte plænen gødning

June 24

Græsplænen gødning feeds græs med vigtige næringsstoffer for at forbedre root spredning og vækst. Du kan gøre græsplænen gødning fra husholdningsartikler som værft udklip og madrester. Gøre det i flydende form eller kompost form. Kompostering tager længere tid, fordi du venter for fødevarer og debris at nedbryde og nedbrydes. Flydende gødning kan blandes øjeblikkeligt. Enten mulighed er et billigt alternativ til at købe græsplænen gødning.

Instruktioner

•Start en kompostbunke. Det anbringes i et let tilgængeligt sted i din have. Gøre det 3 til 4 fod lang. Hvis din værftet skråninger, sætte bunke på toppen af bakken, så næringsstoffer transporteres gennem gården, når det regner.

•Fence startområdet kompost. Sætte hønsenet omkring bunke at holde affald i og critters ud. Du kan også bruge færdige kompost placeringer, hvis du foretrækker. De er tilgængelige i havecentre.

• Indsamle affald og mad rester. Du kan sammensatte plænen gødning fra teblade, kaffegrums, banan skræl, blade, vandmelon skorper og haveaffald.

•Occasionally Vend kompost bunken med en rake. Vand for at holde det fugtigt. Som det bryder ned, spredes kompost over plænen til at brødføde rødderne.

•Opret en næringsrig spray. Bland 1 kop øl, 2 kopper vand, 1 kop af ammoniak og 1 kop Epsom salte sammen for at dække 500 kvadratfod af plænen. Hæld væsken i en tank, der er knyttet til en slange sprøjte. Fokusere den på din græsplæne, og spray jævnt over overfladen. Øllet er en stor gødning for rødderne, ammoniak dræber bakterier og Epsom salte ilter jorden.

•Fyld en jute sæk med gødning eller døde fisk. Fastgør det på toppen med et slips. Blød sæk i en spand vand til at lave en "te" mad. Næringsstofferne vil sive ned i vandet den måde en tepose gør.

•Kombiner te gødning med 1/2 kop opvaskesæbe, kan man hver af sodavand og øl, 1/2 kop af ammoniak, 1/2 kop af mundskyl og 1 kop af melasse. Hæld det i en 20-gallon sprøjte. Spray det jævnt på tværs af plænen. Mundskyl vil dræbe bakterier og svamp, den sukkerholdige melasse og soda vil fodre græs mikrober opvaskesæbe forbedrer optagelsen af næringsstoffer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com