Hvordan man ser til badeværelse idéer

September 12

Hvordan man ser til badeværelse idéer

Ser til badeværelse idéer før du starter på dit remodeling og udsmykning projekt at sikre, at du opretter design af dine drømme. Holde alting organiseret som ethvert andet hjem-forbedring projekt. Køb et bindemiddel og nogle plast ærmer og mapper til at gemme alle dine ideer, planer og overslag på ét sted. Placere alt, hvad der inspirerer dig i ringbind til at se hvordan det hele virker sammen. Ændre elementer, som du finder bedre ones at erstatte dem.

Instruktioner

•Measure den hele firkantede optagelser af dit badeværelse, herunder eventuelle eksisterende elementer, du har planer om at holde i det nye design. Hvis du planlægger en fuldstændig nedrivning og remodel, mark ned hvor den eksisterende VVS kommer ind i rummet.

•Læs gennem designmagasiner, der har badeværelse remodels og udsmykning ordninger. Rive ud billeder og artikler med ideer der appellerer til dig og placere dem i mapperne.

•Søge på internettet for inspiration og print ud ideer til at sætte i dit design bindemiddel. Hjem forbedring hjemmesider, fora og grupper tilbyder rådgivning og billeder af andre folks badeværelse transformationer.

•Browse afsnittet badeværelse i lokale hjem forbedring butikker eller hjem og haven viser så mange af disse steder tilbyder komplet badeværelse vises, hvor du kan se, hvordan forskellige elementer sammen. Tage billeder til at udskrive senere til din projektmappe.

•Tour model boliger i dit kvarter at se de nyeste trends og udsmykning ordninger. Tage billeder og holde noter af badeværelser, der har samme skala som jeres.

Tips & advarsler

  • Separate sektioner af dit design bindemiddel i dem, der giver mening for dig personligt. For eksempel, når man ser til badeværelse idéer, kan du oprette afsnit, der viser forskellige interiør design stilarter eller blot sektioner for de forskellige elementer skal du som forfængelighed ideer og belysning ideer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com