Hvordan man sikkert gendanne gamle fliser fra beton

July 30

Hvordan man sikkert gendanne gamle fliser fra beton

Gamle hjem kan have historisk eller dyre fliser på vægge og gulve. Sikkert at fjerne disse fliser til fremtidig brug eller remodellering kræver en masse tid og kræfter. Selv patient husejere og entreprenører bryde fliser under fjernelse. Du skal omhyggeligt fjerne fliser fra mørtel og derefter fjerne enhver mørtel fra bagsiden af brikken, før du kan genbruge det. Tager tid at lære at fjerne flisen og forberede re-installation vil øge dine chancer for succes.

Instruktioner

•Tag fuger mellem fliserne med en cementmørtel så. Udvis forsigtighed mens ved hjælp af injektionsmørtel så som en lille slip kan let ridse toppen af de gamle fliser.

•Vacuum tørret injektionsmørtel stykker fra mellem injektionsmørtel leddene og toppen af fliserne.

Anslag dysefastgørelsen tryk fliser til at se, om nogen af er løs. At fjerne flisen vil være meget lettere, hvis du kan finde en flise, der allerede er løs.

•Sæt en mejsel i injektionsmørtel linje under den første flise. Tryk på mejslen forsigtigt med en hammer til at se, hvis det vil løsne flisen. Hvis denne metode ikke løsne flisen, placere en tynd fleksibel spartel under flisen og forsøge at arbejde det løs. At fjerne den første flise vil være de mest vanskelige; Du kan bryde denne flise.

•Med mejslen og hammer, fjerne resten af de gamle fliser fra betonen. Arbejde langsomt, så du ikke skader fliserne. Afsat fliser som du fjerner dem.

•Rengør bagsiden af de gamle fliser. Hvis fliserne blev installeret med lim, kan du muligvis bruge en selvklæbende remover til at fjerne limen. Men de fleste fliser er installeret med mørtel. Fjerne mørtlen ved fastspænding flise til toppen af en arbejdsbænk. Bruge en cement grinder til at slibe væk i høj steder på bagsiden af flisen. Når fliserne er rene er de klar til genbrug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com