Hvordan man simpelthen pleje til haver og vegetabilske havearbejde Designs

November 9

Hvordan man simpelthen pleje til haver og vegetabilske havearbejde Designs

Simpel haven pleje er ikke komplicerede eller svært med anvendelsen af forudseenhed og planlægning. Dette gælder også layout og design af haven. Grundlæggende haven rum har kvadratiske eller rektangulære og planter i lige rækker, med højere planter mod den nordlige side af rummet. Intensiv haver, bruge såsom kvadrat-foot gardens, en mindre plot og planter arrangeret i firkanter. Højbed haver er en type af intensiv haven. Højbede dræn godt, reducere jordpakning og lettere adgang for vedligeholdelse. Uerfarne gartnere kan spare skridt, eksperimentere med plantesorter og modtage særlige pleje instruktioner ved at købe Planteskole-dyrket planter i deres første år af havearbejde.

Instruktioner

•Opret en plan før du forsøger at implementere dine design. Dette vil sikre at du har afsat tilstrækkelig plads til afgrøder du agter at vokse og at du ikke har høje afgrøder skygge lavtvoksende planter. Lad planen fungere som en vejledning til at fortælle din have planter fra ukrudt, før dit anlæg nå fase hvor du kan registrere forskellen.

•Få en vifte af grundlæggende haveredskaber, herunder en grave spade, en rake til udjævning jord, en hakke for lugning, en murske til udplantning og en slange eller vanding kan for at levere vand.

•Vælg planter og plantesorter og kultivarer, der egner sig til dit område betingelser, herunder jordtype, klima og vejr. Begynde i det små og vokse et begrænset antal frugter og grøntsager, indtil du får tillid. Dette begrænser også vedligeholdelse og pleje haven vil kræve.

•Vælg en site, der får seks til otte timer af direkte sollys dagligt og tilbyder god dræning. Give supplerende vand, når nedbøren ikke er nok til at understøtte dine planter. Tilstrækkeligt nedbør er generelt 1 til 1 1/2 inches af regn pr. uge.

•Få en jord test til at bestemme næringsstofferne, pH niveau og potentielle problemer i din have. Din lokale Udvidelse agent kan hjælpe dig med at forberede og indsende en prøve og fortolke resultaterne.

•Forbered jorden før plantning. Grave haverum, dreje og bryde fra hinanden i jorden til en dybde af 6 til 12 inches. Tilføje organisk materiale eller kompost til at supplere den jord næringsstoffer og skabe bedre beluftning og struktur.

•Tilføj gødning før du plante, blande det ned i jorden, så glatte ud den rede seng. Dette kan gøres 10 dage til to uger før udplantning, rådgiver University of Arkansas kooperative forlængelse. University of Illinois udvidelse anbefaler en blandet gødning som en 5-10-5, 10-10-10 eller 12-12-12 for jord, der ikke er blevet testet for at bestemme den specifikke næringsstoffer makeup. Disse numre repræsenterer kvælstof-fosfor-kalium indholdet af gødning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com