Hvordan man skære fliser med en Nipper

December 9

En af de store fordele ved at lægge keramiske fliser er, at du ikke behøver at bruge en våd så fordi flisen kan være snapped og brudt på forudsigelige måder. Lige nedskæringer på keramiske fliser er gjort ved hjælp af en score og snap flise cutter. For buede nedskæringer, vil du bruge nippers, som ligne tænger men med skarpe kløer i enderne. Hvis du aldrig har brugt nippers før, praksis på nogle skrot flise, før du starter.

Instruktioner

•Lay fuldt fliser rundt om det område, hvor du vil at skære fliser, ved hjælp af din indskåret murske og mørtel. Lad de fuld fliser der er indført i 12 timer.

•Indstil en fuld flise over toilet afløb hul eller andet område, hvor du skal udskæring, så det sidder over rummet. Linje op de firkantede kanter af fliser sammen med firkantede kanterne af de tilstødende fliser, korrekt afstand mellem dem fra hinanden.

•Mark en kurvet linje på overfladen af flise med din blyant langs omkredsen af afløb eller andre rum, at bedømme formen på kurven af de dele, der er synlige for dig i nærheden af flisen. Tegn linjen, så det er omkring ¼ tommer tilbage fra kanten af området.

•Hold flise i én hånd og holde flise nippers i den anden. Indstille klo af nippers på kanten af flisen omkring en tomme inde i det område, der kommer til at blive skåret ud. Klem nippers, indtil en lille bid af flisen bryder ud.

•Gentag, bryde off stykker flise luns af luns, en tomme eller så på et tidspunkt arbejde din vej indad mod den buede linje. Når du kommer til linjen, afbryde mindre lunser at komme lige op til det, arbejder din vej udenom. Linjen vil ikke være perfekt glat, men der er ligegyldigt, fordi det vil blive dækket af toilet base, flange eller andet materiale.

•Indstil flise i sted og se om du skal tage ud lidt mere. Hvis ikke, sprede mørtel på bagsiden af det med din indskåret murske og tryk det på plads. Gentag for hver flise langs område efter behov.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du arbejder med nippers.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com