Hvordan man skal klare træ støbning

May 31

Hvordan man skal klare træ støbning

Coping normalt gør den bedste snit for indvendige hjørner for baseboard, krone støbning og andre lister. Hjørner er sjældent et sandt 45-graders vinkel og består ofte af en sammensatte vinkel, hvilket gør det vanskeligt at passe trim uden coping. Coping vil spare dig tid, især hvis du kender et par enkle tricks til at gøre det egnet strammere end at forsøge at få den perfekte vinkel hjørne. Et par støbning designs fungerer ikke godt for at klare, men de fleste lister kan være klaret med relativ lethed.

Instruktioner

•Sæt trim mod miter box hegn og skære en 45-graders vinkel på udgangen. Placer trim, så det sidder på saven på samme måde, det vil blive naglet på plads. Snittet skal være vinklet på en sådan måde, at den lange punkt er på bagsiden.

•Clamp trim på to så heste og skære profil af 45-graders vinkel du bare skære. Start i toppen af stykket og arbejde mod bunden, efter design af trim. Vinkel cut tilbage omkring 20 grader.

•Rengør op snittet med en halv runde træ fil. Du kan bruge en rotte hale fil, hvis profil af din trim er indviklede.

Tips & advarsler

  • Nogle gange, kan du vende trim hovedet og skære en del af cope med gering sav. Indstil saven til omkring 20 grader og skære langs den lige del af profilen. Afslut snittet med en coping sav. Dette virker med trim såsom baseboard, som ofte omfatter et par inches af en flad profil. For tyk hårdttræ, bruge en stiksav i stedet for en coping så for at gøre de fleste af snittet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com