Hvordan man skifter en dør Swing

May 26

Hvordan man skifter en dør Swing

Swingende døre har hængsler på én side, og en lås eller andre lukke mekanisme på den anden. Der findes mange forskellige typer af swingende døre, hver med varierende bruger lige fra hoveddøren af din hjem til den dør, der åbner og lukker dit køleskab. Apparatet døre er lavet til at være reversible siden store maskiner som køleskabe skal kunne tilpasse sig ethvert form køkken. Værelse og post døre er indstillet til at svinge en vej, og processen med at vende at swing kræver noget af en re-installation.

Instruktioner

•Brug din hammer og skruetrækker til at strejke metal ben, der holder døren på hængslerne. Starte med det nederste hængsel og have nogen holde døren som du fjerner det øverste hængsel for at forhindre det i faldende eller trække hængsel skruer ud af væggen. Brug din skruetrækker til at løsne og fjerne hængsel skruer, og lirke hængsel plader ud af væggen med din fladt hoved skruetrækker.

•Hold begge kanter af døren og drej det overgive hånd, så bunden er nu på toppen. For eksempel, hvis hængslerne var på venstre inde i kanten af døren, ville så døren åbne mod dig fra højre. Når døren er blevet vendt, hængslerne bliver til højre inde i kanten og døren vil åbne mod dig fra venstre. Døren kan nu geninstalleret på den modsatte side af rammen, så at gyngen er skiftet til den modsatte side.

•Tag hængsler fra din dør. Brug din målebånd til at registrere afstanden fra toppen inde hjørne af dørkarmen til den øverste kant af den øverste hængsel udskæring hvor døren var tidligere knyttet. Gøre en anden måling til den nederste kant af den øverste hængsel udskæring.

•Flyt til den modsatte side af dørkarmen og brug båndet måle for at markere placeringen af top- og bundkanterne af hængsel udskæring til at matche dem på anden siden. Placer hængsel på rammen, så de øverste og nederste kant i linje med din blyant mærker. Spore omridset af figuren hængsel på rammen med din blyant.

•Brug din hammer og træ mejsel til at lav en udskæring, størrelsen og formen af din hængsel kontur. Varmerør bør være så dybe som din hængsel så at det sidder perfekt flush én gang installeret. Gentag den samme proces for de midterste og nederste hængsler. Sted hængsler i udskæringer du teste dem for passer og derefter justere efter behov. Brug din blyant til at markere skruehuller for hver enkelt hængsel på rammen.

•Brug din magt bore for at gøre pilot huller i rammen for hængslet monteringsskruer. Har en hjælper holder døren på plads, og bruge din skruetrækker til at fastgøre hængsler til rammen.

• Luk døren og brug din blyant til at markere placeringen af døren låsen på døren rammekanten. Brug din hammer og mejsel til at gøre lavvandede udskæring hvor strejke plade vil sidde, og bruge din boremaskine til at gøre den dybere hul hvor dørhåndtag låsen vil hvile. Installere pladen på dørkarmen og teste døren ved at åbne og lukke det flere gange.

•Brug træ fyldstof til at udfylde de resterende udskæring og dør knop låsen steder. Bland fyldstof ifølge producentens anvisninger og anvende det til hver depression. Tillade kit til tørre efter producentens anvisninger, så bruge sandpapir til at glatte det over. Male dørkarm for at dække dit arbejde.

Tips & advarsler

  • Der er en genvej, hvis dit ønske om at ændre din indadgående svinge døren til en passiv svingende dør, eller vice versa. I stedet for at fjerne og remounting selve døren, fjerne dørkarmen, dreje den rundt og geninstallere det i det samme åbning. Husk på, at døren åbnes også til den modsatte side - højre hånd, venstre hånd -, end det gjorde før.
  • For at vende dit køleskab eller fryser dør, skal du fjerne toppen, midten og bunden hængsler og løft af døren. Fjerne alle dør monteret hængsel hardware og håndtag fra hængsel side af døren, og derefter fjerne alle de kosmetiske tomme felter fra swing side, og geninstaller alt på den modsatte side af hvor det kom. Geninstallere toppen, midten og bunden hængsler på køleskab-sagen, og fastgør door(s) tilbage på plads.
  • Altid unplug elektriske apparater inden du forsøger vedligeholdelse eller reparationer. Elektrisk strøm kan forårsage alvorlig skade eller død.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med farlige redskaber som hamre og mejsler. Omstrejfende stykker af træ og metal kan beskadige ubeskyttede øjne. Altid bære arbejdshandsker og øjet beskyttelsesbriller.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com