Hvordan man slår din bænk til et våbenhus Swing

May 14

Hvordan man slår din bænk til et våbenhus Swing

Indbydende, beroligende, afslappende, klassisk og nostalgisk er blot et par måder at beskrive tilføjelsen af en gynge til fronten veranda. Sidde og slappe af på en veranda swing med en kop kaffe eller te mens man nyder en formiddag, eftermiddag eller tidlig aften. I ordningen af genbrug og genanvendelse gamle møbler, der har mistet sin plads i hjemmets indretning, er der en måde at gøre din egen veranda swing fra en bænk, du allerede har.

Instruktioner

•Klippe benene off bænken. Lå bænken på ryggen og mærke toppen af benene, lige under sædet, med en blyant og lige kant. Afbrød hvert ben med en rundsav, og kassér benene.

•Sæt øjet bolte til bænken swing. Position øjet bolte i begge ender af bænken, at finde en på armlænet og en øverst på ryggen rest-understøttelse. Mark placeringen med en blyant, bor en stor pilot hul-brug et borehoved, der er lidt mindre end øjet bolt skrue ende – og twist øjet bolte i hvert hul med tang.

•Sæt øjet bolte til loftet på verandaen. Find en støtte stråle i loftet, og Placer den swing hardware for at være i overensstemmelse med det. Måle afstanden mellem øjet bolte på begge sider af swing, og brug denne måling til at markere positioner i øjet bolte til loftet, sørge for både øjet bolte jord på loftet stråle. Bore store pilot huller for øjet bolte, så vride dem i loftet med tænger.

•Sæt swing kæden til bænken. Tilslut ene ende af en kæde til et øje bolt på gyngen og en anden ende til andre øje bolten ved hjælp af tænger til at åbne linket. Gentag på anden siden af bænken med en kæde af samme længde.

Så på den ene side af bænken, tilsluttes det centrale linket til den første kæde, der er forbundet til både af øjet bolte på denne bænk side en anden kæde, og gøre det samme for anden siden af bænk, matchende længden af kæden bruges til at forbinde swing til loftet på anden siden.

•Tilslut enderne af kæder til øjet bolte skruet ind i loftet. Brug tænger til at åbne ende links og forbinde dem til øjet bolte. En anden mulighed er at bruge kæde loop clips eller S-klip, der linker kæden til øjet bolt ved klipning på kæden og derefter til øjet bolt.

Tips & advarsler

  • Erstatte tunge reb for kæder. Bore store huller gennem armene og bagsiden af swing og binde tovbefæstigelse i store knob gennem hullerne og derefter vedhæfte dem til loftet.
  • Kontroller tilslutningerne godt før at lægge vægt på gyngen. Ved den maksimale vægt at swing kæder eller reb kan støtte, og Overskrid ikke denne vægt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com