Hvordan man slår din gamle træ skridt stigen til reoler

May 1

Hvordan man slår din gamle træ skridt stigen til reoler

Mange af os har de gamle træ trin stiger om omkring. Der er flere anvendelsesmuligheder for dem, når de ikke længere er godt for klatring. Du kan finde dem forholdsvis let på yardsales så godt.

Instruktioner

•Start ved at fjerne de metal hængsler i midten af stigen. Du kan udfylde de huller, hvor det var med lidt træ kit.

•På tilbage-delen af stigen hvor der er ingen stigetrin, du vil bruge et niveau. Placer niveau på rung og niveau det med bagsiden af stigen hvor der er ingen trin. Når du har det niveau, markere dit hul lige under den nederste side af niveauet.

•Drill gennem siden af stigen hvor du har placeret din mark ved hjælp af 3/8 drill bit.

•Efter du har gjort dette, måle dine 2 x 2's til at passe mellem siderne på bagsiden af stigen. Placer 2 x 2 mellem der selv med toppen af stigetrin på forsiden og derefter bore i 2 x 2 gennem huller du har tidligere boret ved hjælp af 3/8 drill bit. Når du har gjort dette, du kan skrue 2 x 2's i sted ved hjælp af 1/2" af 1 5/8 træskruer. Sørg for, at du forsænke dit skruer langt nok, således at du kan udfylde hullerne med din træ dyvel stang. Afskåret længde af træ dyvel, lim og skub det helt ind i hullet og lad tørre.

•Measure din krydsfiner og skåret til at passe mellem stige rung og 2 x 2. Fastgør krydsfiner brug træ lim og voila du har en dejlig hylde til dine planter, nipsgenstande, bøger eller hvad fantasien rummer. Du kan også plette det til at matche eksisterende møbler, trægulve osv. Ser man på billedet ved siden af dette trin, kan du se, hvor hullerne er blevet skåret i krydsfiner hylde til inset urtepotter.

Tips & advarsler

  • Altid være forsigtig, når du bruger el-værktøj

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com