Hvordan man slår en eksisterende rum til en havestue

November 16

Hvordan man slår en eksisterende rum til en havestue

Uanset hvad stilen af dit hus have du sandsynligvis et værelse, der var bygget til at fange naturligt lys og varme. Uanset om det er en alkove off soveværelse, en nedenunder den, en lukket veranda eller breezeway, denne plads har de væsentlige ingredienser for at skabe en havestue: god lys og nogle følelse af at være tæt på out-of-doors. De fleste sunrooms er virkelig solrige for en stor del af dagen, men det er ikke et absolut krav. Brug din udsmykning færdigheder til at maksimere lys, varme og afslappende gæstfrihed, der kendetegner alle verandaer.

Instruktioner

•Look på en lang række materialer til rådighed til at give en eksisterende rum en makeover som en havestue. Vægbeklædning, møbelstoffer, møbler og gulvbelægninger alle tilbyder havestue muligheder. Medmindre du har et stort budget, identificere de varer, du allerede ejer, er egnet til en havestue. Møbler kan drage fordel af slipcovering i en naturlig, lys-farvede eller trykte stof. Lamper kan have brug for andet end nye nuancer til at flytte fra den mørkere indendørs til havestue. At fjerne tæppe kan være alt hvad du behøver at gøre for sal. Begynde med hvad du har.

•Hold Farveeksempler, stof farveprøver og andre havestue-udsmykning ideer du gerne i en notebook til reference. Indeholde navn og adresse på leverandører og oplysninger om pleje af materialer ny til dit hjem (for eksempel, søgræs, linned, rattan, jute).

•Separat din havestue indretning fra resten af huset ved at afprøve lysere og muligvis lysere farver end du har brugt andre steder. Havestue indretning, men er ikke forpligtet til at være tropiske, eller er du forpligtet til at bruge farver uden for din samlede palet. Tænk på farverne i naturen kan du ønsker at bruge til at binde din havestue tættere til den naturlige opfattelse uden for sine vinduer. Brug en "undslippe" strategi, ekko teksturer og materialer af en favorit ferie i blød, diskrete toner. Hvis beige er en af dine grundlæggende, mener sand eller creme til havestue. Afhente en accent farve fra et tilstødende værelse, ligesom punchy turkis accent puder i en blødere skygge.

•Undersøg tilbehør i form af hvordan de vil fange naturligt lys. Krystal lampe du elsker kan glød eller blænding. Plakater eller billederne kan behøver ikke-blænding glas eller ingen glas til at passe. Spejle, men kan øge den luftige udendørs følelse og forstørre mængden af tilgængelige lys. Bruge tilbehør du allerede ejer for at afgøre, hvordan nye vil vejret sunporch lys.

•Plan vindue behandlinger med hensyn til styring af både overskydende lys og temperatur. Sporing af sti af solen, vil både sommer og vinter, give dig fingerpeg om, hvad du har brug for. Victorianske hjemmegående fejrede ankomsten af varmt vejr med lys-farvede slipcovers, opløftede tæpper og tæpper. Mens ingen ser frem til, at drastiske kan ændringer, bambus nuancer til sommer og termiske gardiner til vinter aktiverer du bruge din udestue til en længere sæson. Erstatte naturlige-fiber måtter med en varmere-tonet område tæppe hjælper også til winterize dit Solcenter.

•Enhance indoor-outdoor fornemmelsen af din havestue af herunder planter i din indretning. Igen, er der ikke behov for dem for at være tropiske planter. Potteplanter klarer sig godt, og nogle mere skrøbelige udendørs planter kan trives i læ fra vind og kulde.

Tips & advarsler

  • Når du er i tvivl, skal du tage det. Et af kendetegnene ved en afslappet havestue er fraværet af fortrængning kan du føle dig i andre værelser. Ligesom en veranda formidler en havestue et forhold til out-of-doors i at tilbyde friarealer samt komfortable møbler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com