Hvordan man slår en formel spisestue til en stue

April 16

Hvordan man slår en formel spisestue til en stue

Hvis dit hjem har en formel spisestue, men du finder du sjældent bruger det, omdanne det til en plads, som du kan bruge på daglig basis: en stue. En stue giver dig, dine venner og familie med en plads for at sidde og besøg fra den travle trængsel og travlhed, der ofte ledsager en stue eller den. Med et par mindre justeringer, kan du ændre din formel spisestue i et rum, der er mere praktisk.

Instruktioner

•Klart rummet. Fjerne alle møbler og dekorative tilbehør, der i øjeblikket fylder rummet, så du får en åben plads til at arbejde med.

•Opdater væggene. Hvis du er tilfreds med maling eller tapet, der er i øjeblikket på væggene, holde det. Men hvis du helt omdanne rummet, male væggene eller hænge nye tapet at passer din smag.

•Dæk gulvet med en område tæppe. Et område tæppe bringer varme til rummet og hjælper til jorden det. Vælg et område tæppe, der supplerer din smag. Lå tæppe hvor du vil placere opholdsområde for at definere denne fokusområde i rummet.

•Skabe i nye møbler. Vælg elementer, der er komfortable; en sofa og back stole til en formel look, eller wicker sofa og stole for et mere casual look. Arrangere brikkerne, så de giver mulighed for nem samtale. For eksempel, at placere sofaen mod væggen og angive stole, side-by-side, overfor det. Omfatte et sofabord og ende tabeller for at give gæsterne en overflade til at hvile deres drinks.

•Udskift belysning. Chancer er, der er en lysekrone, hængende fra loftet i midten af din formel spisestue. Fjerne Lysekronen og erstatte det med et armatur, der er ikke så lav slyngede eller blot fjerne en belysning fastholdelsesanordningen fra loftet helt. Placere lamper på ende tabeller og gulv lamper i hjørnerne af rummet.

•Tilføj dekorative accenter. Hænge indrammede billeder af din familie på væggene. Vise samleobjekter på hylder og bordplader. Placere potteplanter i hjørnerne af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com