Hvordan man slår en køjeseng til et rumskib

August 12

Hvordan man slår en køjeseng til et rumskib

Kommer op med ideer som giver dine børn til at bruge deres fantasi beriger deres følelsesmæssige sundhed, og der er masser af ting, du kan gøre lige hjemme for at få dine børn til at have det sjovt og udtrykke sig selv. Uanset om det er en trist regnvejrsdag når børnene sidder fast inde, eller bare som noget nyt at gøre i weekenden, kan du forvandle en børns køjeseng til et rumskib og lade deres fantasi løbe vild. Du behøver ikke nogen dyre materialer til dette projekt og kan afslutte det ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

Hæng tæpper omkring sider af køjeseng. Binde de øverste hjørner af tæpper omkring sengen indlæg med elastikker, eller bare guffe kanterne i omkring den top madras til at sikre. Tæpper skal helt omslutte den nederste køje, med børnene sidder på toppen, klar til take-off. Du kan endda pin i midten af en lang ark til loftet direkte over den øverste køje og sprede siderne af ark omkring kanterne af den øverste sengeramme. Dette skaber en slags spidse top til skibet og børnene kan komme ind ved at glide i nedenunder arket hang på den øverste køje.

•Ændr arkene. Dette vil være inde i skibet, så du ønsker at føle sig autentisk til børnene. Du kan holde mig med et grundlæggende farver som hvid eller sort men for de bedste overordnede udseende, gå med plads-tema ark med billeder af ydre rum, planeter, en rumfærge eller rummænd.

•Klippe ud to stykker pap i trekantede figurer med en hobbykniv og knytte en til hver side af sengen, for at gøre vingerne til siderne af skibet. Gaffatape eller maler tape fungerer godt, og er stærk nok til at holde pap lige ud til siderne. Du kan spore omridset før opskæring, og bruger første udskæring som retningslinje for anden for at sikre, at de er af samme størrelse. At gøre vingerne mere realistisk udseende, bruge decals eller male figurerne cirkel og stjerne. Gøre det muligt malingen til at tørre, før du vedhæfter til sengen.

Tips & advarsler

  • Føje til effekten rumskib, holde nogle glow-in-the-dark klistermærker på loftet og slukke lyset, eller spille nogle rum musik for virkelig at få dem i den rette stemning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com