Hvordan man slår en metalramme Garage til en lejlighed

January 4

Omdanne arbejdsplads til beboelsesrum er lettere sagt end gjort. Bygge- og zoneinddeling restriktioner bestemme, om det endnu er tilladt i dit område. Planlægning og zoneopdeling embedsmænd er generelt resistente over for sådanne anmodninger, siden de styrende koder kræver ændringer. Hvis du kan komme over denne ofte store hurdle, kan sådanne ændringer være lavet med en masse planlægning og hårdt arbejde.

Instruktioner

Hvordan man slår en metalramme garage til en lejlighed

•Forbered en detaljeret tegning af den foreslåede lejlighed. Særlig opmærksomhed til de funktioner, der tillader og planlægning embedsmænd vil bede om oplysninger på. Være parat til at besvare spørgsmål og foretage de nødvendige ændringer til at opfylde koder. Tage din plan til de lokale planlægning og zoneopdeling kontorer. Få lovligt tilladt fra hver afdeling nødvendigt.

•Plan at gøre så meget som du har erfaring og viden til at gøre. Rekruttere og inddrage andre fagfolk for at afslutte hvad du ikke kan eller ikke ønsker at tackle. Kontakt og linje op licens, forsikret og fæstnede entreprenører for de forskellige faser af garage makeover. Tale med elektrikere, blikkenslagere, forfattere, drywall bøjler og malere. Få deres skøn og priserne skriftligt. Lede efter måder at lavere samlede omkostninger i alle faser af projektets ændring. Køb overskydende byggematerialer lagersteder, og jage ud bedre priser.

•Fjern den enorme pull-down døre. Rive deres rammer og spor samt, da de vil blande sig med forfattere. Beslutte loftshøjden, og afgøre, om loftet vil sænkes for bedre klimakontrol. Planlæg at fjerne enhver gulv til loft-vinduer og erstatte dem med bolig passende.

•Frame ud og isolere hele struktur, wall-to-wall. Prøv at bruge de tilgængelige friarealer lavet af fjernelse af garageporte til windows og indgange. Tænke fremad og prøve at drage fordel af de strukturelle træk allerede på plads da området var en garage. Begrænse antallet af indvendige vægge til at spare penge. I stedet, bryde op opholdsstue i færre men større rum til at gøre det synes roomier.

•Rough i de elektriske installationer, opvarmning og afkøling, og de andre funktioner, magt-afhængige. Prøv at undgå større VVS ændringer, da de kan blive dyrt. Undgå bekostning af grave gennem beton til at installere ekstra VVS funktioner. Hænge drywall, installere gulve og belysning turneringsplaner. Male væggene og dekorere.

Tips & advarsler

  • Denne slags bygning transformation har en måde til at få meget dyrt, hvis du ikke strengt budget hver fase og holde sig til det.
  • Forsøg ikke at udføre opgaver du ikke har afsluttet før og har ingen erfaring. Leje af fagfolk, og spare frustration, tid og penge.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com