Hvordan man slår en Ranch stil hjem til fransk land

June 6

Hvordan man slår en Ranch stil hjem til fransk land

Ranch-stil hjem er typisk en historie med en gavl eller Valmet tag. Det er ofte i en box-, L- eller U-formet konfiguration. Mange stilarter har åben stue, spisestue og familieværelse områder med en tilstødende køkken. Det er ikke svært at forvandle denne stil af hjem for at afspejle en fransk land stemning. Ved hjælp af farver, ofte findes i naturen, er nødlidende træ og det korrekte tilbehør nøglen til udsmykning i denne stil. Franske country indretning ses ofte i hytter og sommerhuse i Provence, Frankrig.

Instruktioner

•Invest i træ møbler, der har en lurvet Chic eller nødlidende træ look. Dette understreger den komfortable, men alligevel elegante franske country indretning. Vælg overdimensionerede møbler, der sidder lavt på gulvet og chunky eller let buede i stil. Flet og rattan er velegnet til den afslappede atmosfære i fransk land dekorationer.

•Vælg tekstiler, der udstråler en komfortable, klassisk look. Udskriver blød blomstermønstre og kontrollerer i naturlige tekstiler som linned, bomuld og uld er klogt valg. Bruge farver findes i naturen, såsom lyse gule nuancer af grøn, blå eller røde. Off-White, fløde eller andre neutrale farver giver en beroligende kulisse til lysere nuancer.

•Dæk dit gulv med lys træ toner, gulv klude eller tæpper. Installere tæpper med en lav stabel, såsom Berber eller sisal. Brugen af sten, fliser eller farvede beton passer til denne type af hjem så godt.

•Incorporate planter og blomster i hele værelset områder. Disse tilføje blødhed og et friluftsmenneske stemning til hjemmet.

•Sæt udvirket af jern eller træ tilbehør i hele værelser til at tilføje en rustik, varme udseende. Dekorative korsblomster på din gardinstænger eller lamper i finurlig birdhouse figurer eller fremstillet af ingefær eller Mason Krukker tilføje en afslappet touch til rummet. Display porcelaensplader eller skåle af fajance keramik til at fremhæve den hjemlige look i rummet.

Hæng billederne at skildre det franske landskab, eller som har et sommerhus ser dem.

•Drape blød afghanere eller dyner over polstrede møbler eller senge at tilføje hygge på værelserne.

Tips & advarsler

  • Holde sig væk fra skinnende stof. Fransk land stilarter give en følelse af bringer udendørs inde, derfor naturligt udseende tekstiler er det bedste valg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com