Hvordan man slår en skærm veranda midlertidigt til en vinter våbenhus

November 5

Hvordan man slår en skærm veranda midlertidigt til en vinter våbenhus

Tager en rimelig mængde af tid, materialer og handyman færdigheder for at konvertere en screenet veranda i en vinter veranda. Dette skyldes at isolere, hænge drywall og installere windows i rummet, blandt andre ting. Hvis du vil konvertere det midlertidigt, men for gæster eller ekstra plads i de koldere måneder, tager kun lidt tid og nogle kyndige handyman færdigheder. Har en ven til at hjælpe dig oprette alt og det bør kun tage dig en eftermiddag til at fuldføre, afhængigt af størrelsen på din veranda.

Instruktioner

Hæng klar plast omkring indersiden af de tre ydre vægge. Tape rundt om toppen--stramt mod loftet-- og træk plastik stram, før tape det til bunden af væggen stramt til gulvet.

Hæng plast over udenfor døren, hvis det er muligt. Hvis der er kun praktisk indgangen til dit hjem, bruge udkast propper under døren til at forsegle ud af udkastet til når det er lukket. Alternativt kan du hænge en stor, tung gardin foran døren til at overdøve den kolde, der kan åbnes, når ind i huset.

•Sæt til rumopvarmning i rummet. Man bør være nok til at holde det varmt nok, hvis du bor i et område med mildere vintre. Andre valgmuligheder omfatter en varmeblæser, der er monteret direkte på en stikkontakt og en Gasovn plads. Du skal muligvis mere end én afhængig af klimaet.

Tips & advarsler

  • Rumopvarmere og gasvarmere kan være en brandfare, hvis ikke ordentligt vedligeholdt og overvåget. Følg altid alle producentens anvisninger.
  • Nogle få varm at røre ved, så børn og kæledyr bør overvåges på alle gange omkring dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com