Hvordan man slår en træstub ind i en blomsterhave

November 29

Hvordan man slår en træstub ind i en blomsterhave

Rydning af træer fra jord resulterer i en række uønskede træstubbe, der ser grimme og sin plads i landskabet. Selvom du kan grave små til mellemstore træstubbe ud af jorden, er der en række måder, du kan arbejde med en stump til at skabe en attraktiv omdrejningspunktet i din have. Plantageejere fremstillet af træstubbe skabe et naturligt miljø for lille dyreliv og fristeder for sommerfugle og fugle.

Instruktioner

•Brug handsker og sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne fra skade som følge af flyvende træflis. Fjerne eller udtrække vegetation vokser inden for eller over den ydre mure af stumpen. Bush ud de indvendige vægge af stumpen fjerne svamp.

•Indstil den ønskede højde container haven og skæres stump ned til størrelse, hvis det er nødvendigt. Trim overskydende stump højde ved hjælp af en motorsav eller håndsav. Holder saven fast med den ene hånd og ensartet pres, da dens blade trænger stump til trim off overskydende træ.

•Anbring spidsen af en mejsel på toppen stub i en vinkel, 2 til 3 inches fra kanten af stumpen. Pund håndtaget af mejslen med en hammer, så det trænger ind i træet. Du skal muligvis pund mejsel sværere, hvis stumpen er svært.

•Skub håndtaget af mejsel til at lirke sine blade ud af stump, sammen med en del af træ. Gentag processen med hamren indtil den inderste del af stumpen er hule eller skålformet. Fjern skarpe splinter fra indenfor stumpen.

•Tilføj 1 til 2 inches af sand til Stub og spredning indtil det dækker bunden. Niveau i sandet, så det danner et ensartet lag for at hjælpe afløb. Bland 1 del økologisk kompost til 3 dele muld og tilføje det over sandet i stumpen indtil 3/4 fuld.

•Plant din ønskede høje eller efterstillede planter i container haven, startende fra ydersiden og arbejde din vej. Vokse trailing planter langs kanterne, så de kaskade ned og vises som om sprunget fra naturen. Vokse en lille busk i midten af en stor træstub, eller flere planter fordelt jævnt fra hinanden, omgivet af de efterfølgende planter.

•Spread et tyndt lag af rede jorden blander over planter til at dække deres rødder. Tamp jorden omkring bunden af hver plante at fjerne fanget luft. Vand container haven indtil jorden er jævnt fugtig.

Tips & advarsler

  • Holde mængden af sollys eller skygge stumpen modtager i tankerne, når der vælges planter til containeren haven. Dyrke planter med lignende sollys, vand og gødning behov sammen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com