Hvordan man slår en trillebør til en plantageejer

April 1

Hvordan man slår en trillebør til en plantageejer. Trillebøre var designet til at flytte tunge byrder omkring haven, men de også gøre fremragende bærbare haver. De er hovedsageligt store bøtter på hjul, og de gør stor plante hvis du tilføje afløbshuller og fylde dem med jord. I modsætning til de fleste rejst senge eller plantageejere, kan plus, du flytte denne ene rundt og endda tage den med dig, hvis du flytter. Her er hvordan man laver en trillebør plantageejer.

Instruktioner

•Hvis du ikke have en rusten trillebør hængende rundt i din garage, kigge efter en på garage salg eller tjekke online classifieds som Craigslist. Hvis du har planer om voksende edibles i trillebør, Sørg for, at der ikke er skaller malingen på indersiden, da ældre maling kan indeholde bly og kunne forurene din jord. Du kan også helt sikkert bruge en plastik trillebør, selvom de ikke har helt den samme rustikke appel som en metal, en.

•Jævn hvis trillebør er rustne ud i steder, det er vigtigt at tilføje drænhuller i bunden, fordi planterne vokser bedst i veldrænet jord. For at tilføje hullerne, passe til en boremaskine med lidt en fjerdedel tomme designet til at bore gennem metal (ligesom lidt titanium oxid). Flip trillebør hovedet og bore huller hele bunden i et gittermønster (plads huller omkring fem inches fra hinanden). Forhindre metal høvle kommer i dit græs eller haven ved at bore over en overflade, der kan blive fejet op.

•Klik på trillebør tilbage. Udslette enhver resterende metal Filspåner. Fjern derefter eventuelle pletter af skællende rust med ståluld. Skyl ud trillebør og fylde den med pottemuld, Sørg for at efterlade en 2-tomme plads mellem toppen af jorden og randen af trillebør (Dette sikrer, at du har plads til at vande dine planter). Pre fugtes jorden ved tilsætning af vand og blande det rundt, indtil det har den samme fugtighed som en fugtig, vredet ud svamp. Bliv ikke fristet til at bruge havejord. Det kan være fri, men det dræne ikke godt når de placeres i containere.

•Du kan plante, hvad du vil i trillebøre, herunder årlige og flerårige blomster og grøntsager. I 1700-tallet Frankrig, kongen gartnere voksede cantaloupes på espalier i trillebøre og flyttede dem til de mest solrige steder i haven. Overveje voksende agurker, meloner eller squash i trillebør og lade deres vinstokke at klatre over side, bare husk du ikke kunne flytte trillebør, når vinstokkene når jorden. Afgrøder, der foretrækker nogle skygge i de varmeste dele af sommeren, herunder salat, rucola og radiser-er også gode kandidater til trillebør plantageejere. Hvis kviksølv stiger for højt, kan du blot scoot trillebør ind et sted, der får eftermiddag skygge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com