Hvordan man slår garagen til en mand Cave på et Budget

May 8

Hvordan man slår garagen til en mand Cave på et Budget

Den gode nyhed er, at mindst en garage har vægge og gulve. Den dårlige nyhed er, at det er ingen let sag at forvandle rummet til en komfortabel stue på et begrænset budget. Men hvis du har en gratis weekend, ved hjælp af et par kammerater og rigelig knofedt - du kan vinde dette design challenge. Når omdannelsen er gennemført, vil når nusset garagen vise som en moderne mand hule, der er både praktisk og indbydende.

Instruktioner

•Insulate din mand cave. Tilbyde at bortskaffe venstre over gips og isolering ved hjælp af lokale online fora og anmode om disse to byggematerialer på freecycle grupper du kan få adgang til via Yahoogroups.com. Hvad du ikke kan finde gratis, punge ud med penge til, at vide, at mens det kan spise den bedre del af dit budget nu, det vil spare dig masser af varme og køling regninger senere. Male drywall i dristige farver.

•Utilize metoden kunstnerisk- og billig - om at hænge nøgne pærer i loftet. Anbringer pære stikdåser til din ledninger og stik dem i multi socket overspændingsbeskyttere knyttet nær toppen af to modsatte vægge i din garage. Hænge en række af disse pærer langs hver væg i samme højde, eller tillade dem at Dingle på forskellige niveauer.

•Lay kunstige græs tæpper på garage gulv i stedet for pebret vævede tæpper eller traditionelle tæpper, fælde snavs og er dyrt at rense. To 6-mund-ved-9-fods græs tæpper kan købes for omkring $60 og dække rigelig plads på din garage gulv. Lad ikke udtrykket "græs" skræmme dig. Disse tæpper kan købes i mange forskellige farver.

•Pick op en gammel køleskab på din lokale genbrugsforretning eller fra en garage salg for mindre end $100. Selv hvis fryseren har standsede i orden, som det ofte er tilfældet med billige køleskabe, har du stadig et billigt sted at opbevare kolde drikkevarer for fyre.

•Sæt køleskab i et hjørne ved siden af en tør bar lavet med ubrugte emner fra dit loft. Hænge en gammel bog sag på væggen for at vise din Scotch samling og holde øl steins. Skrue en 18-tommer dyb stykke krydsfiner af samme længde under det som arbejdsplads til at blande drinks.

•Furnish din mand cave med gamle sofaer og stole doneret af dine kammerater. En forvitret gårdhave sæt er let omdannes til en poker bordet sæt - minus paraplyen, selvfølgelig. Mens disse storskærm tv, der var populær i 1980 ' erne er ikke så populær længere, kan du stadig finde mange modeller til salg på værftet salg for mindre end prisen for en nyere, mindre flat skærm. Placer fjernsynet, så det kan nemt ses fra ethvert hjørne af rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com