Hvordan man slår hul gardiner til plisseret gardiner

November 3

Hvordan man slår hul gardiner til plisseret gardiner

Pocket gardiner er simpel gardin paneler, der er solgt i mange butikker. Toppen af tæppet har en lomme, der er designet til et almindeligt gardinstang. Du kan konvertere denne type af simpel gardin panel til flere forskellige typer af gardiner ved at vælge overskriften tape eller buckram for pleating stil du ønsker. Buckram er solgt i de fleste stof butikker af værftet, og sy buckram til panelet gardin er et simpelt projekt.

Instruktioner

•Sæt panelet gardin nedad på et arbejdsbord. Måle toppen af tæppet. Tilføje 1 tommer til denne måling og Overfør måling til buckram. Buckram er en header tape, der kommer i mange stilarter af læg. Vælg det bånd, du ønsker for din læg type.

•Klippe buckram med saks. PIN buckram 1/2-inch under den øverste kant. Fold hver ende under 1/2 tommer. På højre side, skal du trække ledninger, så de ikke fold under. På venstre side, binde ender af ledninger sammen.

•SEW buckram til panelet gardin, syning fra venstre til højre, ved hjælp af en symaskine. Sy over den øverste ledning. Sy den nederste kant af buckram til panelet gardin. Sy fra venstre til højre for at forhindre puckering af stoffet. Sy langs hver side. Nogle header bånd har områder mellem de ledninger, der skal også være syet. Nogle bruger ikke ledninger.

•Sæt din venstre hånd i nærheden af højre side så håndfladen er over ledninger. Brug din højre hånd til at trække på ledninger mens glidende stoffet til venstre med din venstre hånd. Dette vil samle hovedet ind læg. Fortsætte hele vejen til venstre side af stoffet. Samles til færdige bredde, du har brug for, typisk lidt mere end halvdelen af vinduesbredde.

•Tie din højre snore i en knude til at forhindre stoffet i at flytte. Wrap den løs ledning ind i en lille spole, og fastgøre snore til ryggen højre side af buckram. Når du hvidvaske tæppet, kan du frigive snore til en renere gardin. Drej stoffet opad og sy en tacking søm langs den nederste kant af buckram fra forsiden af drapere. Tack stitch vil slutte sig til bunden folderne på Læg sammen. Brug en nål og tråd til at sy den tacking søm.

•Anvend en gren-stil gardiner pin hvis din buckram ikke bruge snore. Disse nåle har fire lange stikben, der glider ind i lommer langs den nederste kant af buckram. To stikben danne en fold, og tre folder danne en læg. Space dine ben omkring 4 inches fra hinanden for et attraktivt plisseret udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com