Hvordan man slår indendørs stof til udendørs stof

November 17

Stof fremstillet til udendørs brug normalt kommer massiv fra fabrikanten med vandtætning og ultra violet beskyttelse. Indendørs tekstiler sandsynligvis ikke har indbygget beskyttelse mod elementerne. Dette betyder indendørs tekstiler vil henfalde fra udsættelse for fugt og farverne vil forsvinde fra solen. Hvis du finder en indendørs stof, der er det perfekte design til din udendørs område, stoffet skal behandles eller det vil ikke stå op til sol og regn.

Instruktioner

Hvordan man slår indendørs stof til udendørs stof

•Brug vaskeri sæbe, vaske-maskine og tørretumbler til at rense stoffet. Hvis stoffet er allerede anvendt til en overflade, skal du bruge en scrub pensel vask med en spand med vaskeri sæbe og vand til at rense stof overflade. Lad stoffet tørre fuldstændigt.

•Ifølge til Trek7, en lille test patch sprøjtes med imprægnering løsning til test for farveægthed. Spray imprægnering jævnt over overfladen af stoffet.

•Brug hårtørrer på sin varmeste indstilling at varme hele overfladen af stoffet. Sørg for det er tørt og gentagne til maksimalt imprægnering beskyttelse.

•Brug UV spray efter imprægnering spray er helt tør. Sprøjte stoffet jævnt, indtil overfladen er fugtig. Lad UV spray tørre fuldstændigt.

Tips & advarsler

  • Vandtætning sprays er tilgængelige på forskellige kurspoint og for forskellige typer af tekstiler. De kan findes online (f.eks. Trek7.com) eller i hardware, home-forbedring (fx Home Depot) eller stof butikker.
  • Hvis du finder et mærke af imprægnering spray, som Ray og regn, der også giver UV-beskyttelse, kan du spare tid ved at springe det sidste trin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com