Hvordan man slår min krybekælder til en lille kælder

September 22

En krybekælder er en slags kælderen som ikke er høj nok til at stå op helt. Denne højde kan være så lille som en fod. Overfladen af en krybekælder er normalt jord. At omdanne din krybekælder til en nyttig, eksisterende kælder er en god idé at oprette mere plads til dig og din familie. Populær under den store depression, at omdanne din krybekælder til en lille kælder er en nem løsning til at tilføje ekstra plads i dit hjem, især hvis du ikke kan bygge udad eller opad. For at oprette en kælder ud af din krybekælder, skal du være villig til at have de nødvendige værktøjer og udstyr.

Instruktioner

•For at slå din krybekælder til en lille kælder, du bliver nødt til at måle din krybekælder og tilnærme den måling, du gerne vil have din kælder til at blive. Næste, tilnærme hvor stor af en kælder du planlægger at gøre. Hvis din krybekælder er ca en god nok mængden af plads til en lille kælder, kan så du begynde at grave.

•Brug en skovl, grave i crawlspace en trillebør på et tidspunkt, at få dybde og bredde du ønsker. Når du rammer en støtte post, grave rundt om det, indtil du kan komme til dybden du ønsker.

•Pour en beton fod fire inches dybere end hvad du planlægger dybden af dit gulv skal. Denne beton fod skal være tre fødder square af tre fødder dyb. Udskift dit oprindelige indlæg med en længere, helst en stål post shore, der er justerbar.

•Når du får byens understøttes, arbejde din vej til hver ydermur. Du skal bruge en smule af kreativitet til dette. Du kan grave så tæt som muligt på det fundament, som findes på alle fire sider, så hæld en tyk kant kælderetage. Konstruere en beton eller fastholde murværk væg op til højden af den eksisterende fod top udkanten fortykket. Dette vil holde snavs fra caving under fundamentet.

•Du kan binde gamle fundamentet til den nye foundation med fjernlys hældte cap og en re-bar. Hovedsageligt du vil ende med en kælder væg med et skridt i det eller en konstrueret hylde hele vejen rundt.

Formålet med alle disse processer er designet til at bygge bro eller fylde revner i fundamentet, som kunne muligvis udvikle på et senere tidspunkt. Disse processer skal bruges sammen med en fremragende grus tilbage fyld system og afløb flise. Almindelige asfalt belægninger er ikke vandtæt. Disse vil ikke slå bro over en revne i din foundation, sætte din nye kælder holdbarhed i fare.

•Next du skal vandtæt din nye kælder. Denne proces indebærer sprøjtning en dåse af modificeret asfalt, som indeholder yderst fleksible forbindelser. Særlige paneler som indeholder en ler, der udvider eller en ekspanderende ler, kan også bruges.

Tips & advarsler

  • Gamle huse kan have svage fundament, så du kan have til at tilføje understøttelse i færd med at bygge din nye kælder.
  • Bære beskyttelseshandsker og ansigtsmaske at undgå vejrtrækning i snavs.
  • Dette projekt kræver en masse fysisk arbejde. Forsøg ikke på et projekt af denne størrelsesorden, medmindre du er fysisk i stand.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com