Hvordan man slutte sig til gips og puds

October 18

Hvordan man slutte sig til gips og puds

Tilføje en tilføjelse på et hus eller remodellering et værelse skaber behovet for at deltage i gips vægge med drywall i mange ældre huse. Bygherrer anvendes gips over tynde træ strimler, der tillægger væggen studs at danne gips vægge. Fabrikanter omfatte en gips kerne med et tykt papir til form gipsvæg. Gips vægge kommer som glat, lys tekstur eller tekstureret stærkt. Drywall er en glat væg. At deltage i en tekstureret mur med en glat væg er en udfordring, når de forsøger at matche væggen. Installation af Gipsvægge støder op til en glat gipsvæggen er et enkelt projekt.

Instruktioner

•Fit den nye Gipsvægge op tæt til den eksisterende gips væg og søm det på plads med en hammer. Økonomiklasse så lille som muligt mellem de eksisterende gipsvæggen og det nye materiale. Fortsat at nagle drywall ind i væggen studs indtil drywall dækker nøgne væggen studs.

•DIP en fælles kniven ind i drywall fælles stof, kendt som drywall mudder, og øse op halv bladet bredde af mudder. Begynde på toppen af muren nær loftet. Sted den fælles kniv på en 45-graders vinkel til væggen med kanten af kniven peger opad og træk kniven ned på væggen til at udfylde kløften mellem gips og gips. Genindlæse den fælles kniv med drywall mudder som nødvendigt fortsat dække sømmen. En fælles kniv er en wide-bladet værktøj og spænder over kløften plus et område på begge sider af kløften.

•Line op i slutningen af glasfiber-mesh, selvstændig stikning væg tape til toppen af væggen. Placer båndet så den skræver over kløften med overskydende tape fordelt ligeligt på begge sider af kløften. Træk tapen mur ned til gulvet. Tryk båndet gnidningsløst ind i drywall mudder med en spartel. Skære væggen tape med en barberkniv kniv på det punkt, hvor båndet rører gulvet. Lad overfladen tørre i en til to timer.

•SCOOP op drywall mudder på den fælles kniv og spredes et tyndt lag af drywall mudder fra loftet på gulvet over væggen tape. Udtynde kanterne af mudder at gøre mudderet tyndere og tyndere, som den bevæger sig væk fra væggen tape. Lad drywall mudderet tørre i en til to timer.

•Spread en tredje lag af drywall mudder, efter samme metode som for det andet lag. Lad drywall mudderet tørre i en til to timer.

•Sæt 100-sandkorn sandpapir på en slibning blok. Sand ned overfladen af drywall mudder til at gøre det glat og flyde ind i den glatte gipsvæggen. Hvis væggen er tekstureret gips, skal du tilføje vand til drywall mudder til at gøre det sammenhæng i en milkshake. Dyp en pensel til efter laveste fællesnævner drywall mudder og svip blandingen på væggen for at skabe tekstur. Hvis konsistensen er cirkulær, dyppes en svamp i blandingen, placere svamp mod væggen og lave cirkler.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse og en støvmaske, når du arbejder på væggene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com