Hvordan man Sørg for en dyne vil passe i en dyne

November 3

Hvordan man Sørg for en dyne vil passe i en dyne

En dyne cover er en ideel løsning, når du har en almindelig Talsmanden eller når du ønsker at opdatere dit soveværelse indretning uden at investere i en ny Talsmanden. Dynebetræk, fås i en endeløs række af farver, mønstre og tekstiler, beskytte dyner samtidig tilføjer farve og stil til dit soveværelse indretning; de glider let og slukker for hurtige ændringer og vask. Men, fordi fabrikanten standarder for Talsmanden og dyne dækning størrelser variere en smule, og varerne kan krybe i vask, elementer med samme størrelse navn; dvs, konge eller dronning, vil ikke altid passer sammen. Du kan tjekke størrelser før du køber, men for at undgå skuffelse.

Instruktioner

• Bekræft dimensionerne af Talsmanden. Hvis du køber en ny Talsmanden, vises dimensionerne på emballagen eller i en beskrivelse af produktet, hvis du bestiller fra et katalog eller en online forhandler. Hvis du dækker en eksisterende Talsmanden, måle længden og bredden til den nærmeste tomme.

•Kontrollér dimensioner af dynen dækning. Ligesom dyner liste producenter generelt dimensioner på emballagen eller pakkebeskrivelse. Du kunne måle dynen dig selv, hvis det er nødvendigt.

•Sammenligning dimensioner. Generelt, være Talsmanden inden for to inches--større eller mindre – end dynebetræk i både længde og bredde. Alle større eller mindre og dynen ikke passer ordentligt.

Tips & advarsler

  • Dynebetræk lavet med bomuld ofte krybe op til 5 procent i vask. En ny dynebetræk, der måler store kan skrumpe og passe stramt over din dyne.
  • Køb en dyne og dynebetræk sammen fra den samme producent at sikre en korrekt pasform.
  • Hvis du shopping for dynebetræk på sparsommelighed butikker, antikke butikker eller værftets salg, måle din dyne, før du forlader, og bære et målebånd til at kontrollere dimensionerne af dynebetræk før du foretager et køb.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com