Hvordan man Sørg for tomat blomster bærer frugt

March 25

Hjem gartnere er frygtelig skuffet, når de ser deres smukke, frodige tomatplanter blomstrer frodigt og derefter undlade at producere tomater. Denne betingelse, kaldet en fiasko at indstille, er ret almindelig og kan undertiden vare hele sæsonen. For at holde dette sker for dig, Læs videre for at finde ud af, hvordan at gøre sikker på tomat blomster bære frugt.

Instruktioner

•Sørg moderat i din ansøgning i goedninger, der indeholder kvælstof fra ammoniak. Om dine tomater begynde at vises og synes at rådne på enderne, før de komme meget langt, eller om nogen små tomater begynder at danne overhovedet, er problemet sandsynligvis den samme. Du har sandsynligvis anvendt for meget kvælstof til jorden. Tunge anvendelse af nitrogen hjælper planterne vokse tall og frodige, men forhindrer planter fra at tage i calcium, som er nødvendige for tomater til at bære frugt.

•Maintain jord pH omkring 6,5. Du kan anvende haven kalk til jorden omkring tomater efter anvisningerne på pakken. Lime leverer calcium på en måde, der er tilgængelig for din tomatplanter.

•Kapacitet tomater med forsigtighed når de går i en uge uden regn. Planter skal generelt omkring en tomme af fugt hver uge fra regn eller vanding for korrekt udvikling.

•Mulch din tomat planter for at bevare fugt og undgå store udsving i Jordens fugtighed og temperatur.

Tips & advarsler

  • Hvis du har mistanke om den gødning, du har for nylig anvendt havde for meget kvælstof, kan du prøve at vande din tomater meget stærkt for et par dage til at fortynde tilstedeværelsen af kvælstof i din jord.
  • Prøv at tage en prøve af din havejord at haven center eller Cooperative Extension Service til at bestemme din jord pH.
  • Der er særlige sprøjtemidler, der leverer calcium direkte til blomster og blade på tomater. Den vigtigste ingrediens er calcium, men eksperter siger calcium i denne form ikke er nyttigt at tomatplanter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com