Hvordan man starter en 2 takts motor

August 27

De fleste RC fly og bil motorer er to-takts motorer. Motoren har et enkelt stempel og ingen ventiler. Luft og brændstof er blandet i karburatoren og brændt i cylinderen. Disse simple motorer kan være meget temperamentsfuld og svært at starte til tider. Der er et par skridt du skal tage for at sikre, at du tilbringer mere tid på at nyde din hobby end lappeløsninger med din motor.

Instruktioner

•Prime motoren før du prøver at starte den. RC biler har normalt en primer at pumper brændstoffet fra tanken til motoren. På RC fly kan du prime motoren ved fuldt åbne carb og placere din finger over luftindtaget eller udstødningen og dreje prop et par gange.

•Sæt den lettere at af gløderør gløderør. Af gløderør har en spole af nichrome wire, der varmer til red hot med blot 1,2 til 1,5 volt af elektricitet gennem det. Denne tråd er det brænder brændstof, når du starter motoren. Sørg for, at gløderør lysere batteriet er fuldt opladet; et svagt batteri vil forhindre, at din motor starter.

•Juster nål ventil ved at dreje den ene halvdel Drej mod uret. Dette vil give motoren til at starte med en lidt rige blanding. Disse motorer reagere på temperatur og fugtighed niveauer og skal reguleres før flyve eller køre.

•Anvend en kylling stick eller elektrisk startmotor skal vende en flyvemaskine prop. En kylling stick er en tyk gummi ærme, der passer på din finger eller et træ eller plastik pind med en tyk gummibelægning på den ene ende. Fors¯g ikke at starte en to-takts airplane engine med dine bare hånd; Hvis motoren sparker tilbage kunne det skade. Brug den RC bil trække start til at vende sin motor. I begge tilfælde må ikke fjerne gløderør lysere indtil motoren kører stærkt. Det kan tage et par sekunder for brændstof til at flyde fra tanken til motoren.

•Tag gløderør lettere fra motoren. Justere nålen ventil ved at dreje den med uret; Dette vil gøre brændstof-luft blanding slankere (mere luft, mindre brændstof). Holde dreje nål ventil, indtil du hører motoren begynder at miste magten, så drej nål ventilen uret en kvart omgang.

Tips & advarsler

  • Ikke over prime din motor. Det vil blive oversvømmet og skal tørre ud, før det begynder. Du kan bruge en fire-vejs skruenøgle til at fjerne af gløderør og tør den af med en klud til at tilbageføre den oversvømmede stat.
  • Holde alt fra en drejning prop. RC airplane motorer Drej 8.000 til 12.000 rpm og propellen kan forårsage kropslig skade.
  • Nitro brændstof er meget brandfarligt, så ryger ikke i nærheden af en åben container.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com