Hvordan man starter en elektronisk tænding plæneklipper

October 31

Ridning plæneklippere har en elektronisk tænding, der giver brugeren mulighed for nemt at starte og stoppe maskinen. Nogle tilkoblet slåmaskiner giver også elektronisk tændinger, mens andre har trække ledninger. Starte en ridning eller walk-behind plæneklipper ved hjælp af den elektroniske tænding reducerer mængden af stress og belastning forbundet med slåmaskiner, der kræver, at trække en ledning til at fungere.

Instruktioner

Rider plæneklipper

•Sæt dem afslappet i driveren 's sæde og sørg for, at håndbremsen er indstillet og skære knive er ikke involveret. Hvis ridning plæneklipperen har valgbar gear, placere gearskifte i neutral position.

•Flyt throttle håndtaget til positionen chokeren, hvis motoren er kold og har ikke for nylig kørt. Justere throttle håndtaget til halvvejs mellem løb og chokeren, hvis motoren er for nylig blevet kørt og er varm.

•Drej tændingsnøglen til startpositionen. Fortsætte med at dreje nøglen, som du føler dig nogle mindre modstand. Slip tasten, når motoren startes eller efter fem sekunder. Hold ikke nøglen i startposition i mere end fem sekunder for at mindske risikoen for skader til starteren og dræner batteriet.

•Wait 10 sekunder hvis maskinen ikke starter og drej nøglen til startpositionen. Slip nøglen, når motoren starter. Tillad motoren til at køre i et par sekunder og derefter langsomt reducere chokeren til den køre holdning.

Walk-Behind plæneklipper

•Flyt plæneklipper til en plan overflade og undgå starter maskinen i højt græs, da dette kan påvirke rotation af vingerne og forstyrre starter.

•Strømforbrug i standby bag styret af plæneklipperen. Nå frem og gribe kontrollinjen blade ovenfor og lidt frem af styret, og trække det tilbage mod styret. Hold baren på plads mens du starter.

•Hold, et hånd fast på betjeningspanelet og håndtag og nå videre med anden hånden og Drej tændingsnøglen. Drej nøglen til startpositionen, indtil du føler dig mindre modstand. Hold nede i startposition ikke længere end fem sekunder eller deromkring og derefter slippe.

•Drej nøglen til startpositionen igen hvis motoren ikke starte første gang. Hold tasten ikke længere end fem sekunder, og slip, når motoren starter. Tillad plæneklipper motor til at varme op for et par sekunder før du begynder at klippe græs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com