Hvordan man starter en Gas plæneklipper "tricks"

December 9

Her er nogle grundlæggende oplysninger om, hvordan man starter en gas plæneklipper, samt nogle tricks til at få dem i gang, hvis de ikke samarbejder dag.

Instruktioner

•Troubleshooting for at starte en gas plæneklipperCheck gas og olie:

Lyde indlysende, men hey vi alle laver fejl. Hvis du ser i benzintanken og finde det lav, gå videre og fylde det op hele vejen. En lav tank kan stoppe en plæneklipper, hvis dens på ujævnt terræn, og tanken er at få skubbet.

•Prime plæneklipperen:

Du skal prime det, nu, at der er absolut gas og olie i maskinen.Dette gøres ved at placere gummi halv-kugle på siden af maskinen, normalt er det sort eller rød. Tryk på området på 3 gange, du skal kunne mærke det trykker gas ind i linjen. Vent indtil kuglen skubbes helt før du trykker på den igen.

•Træk start armen:

Holde fast i udgangspunktet håndtaget, der er under håndtag og trække det op til at det rører håndtag bar. Dette håndtag er for sikkerhed og skal trækkes tilbage til plæneklipper til at starte.

•Leverage din kropsvægt:

Mens du holder håndtag og sikkerhed løftestang i den ene hånd, få fat i håndtaget på den begyndende akkord og rykke det med anden hånden. På samme tid du rykke akkorden udvide din arm, der holder håndtaget bar for at skubbe plæneklipper fra du fremme styrken af din pull på akkord.

Dette bør resultere i starten af din plæneklipper.

•Den lille skiderik stadig ikke er begyndt...

Begynd at tale med plæneklipperen i et misbilligende stemme, således at det ved du er utilfreds med det og tænker på at erstatte den.

Så vent i ca 15 minutter inden du trækker akkorden igen, undertiden plæneklipperen brug bare for at hurtig pause. Hvis det ikke virker så prøv priming plæneklipperen igen derefter trække på akkord.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com