Hvordan man starter en Gas værftet Master ukrudt æder

February 26

Hvordan man starter en Gas værftet Master ukrudt æder

Værftet Master ukrudt æder bruger en to-cyklus gas-drevne motor. Disse små motorer er blevet designet til at operere med minimal dele. De er startet med en pull ledningen, som forvandler krumtapakslen, der spinder tasten svinghjul. Tasten svinghjul brande tændrør, som antænder gas i salen. Mens enkle kræver disse motorer en bestemt mængde af brændstof og luft i salen at starte korrekt. Choke løftestang tillader dig at indstille gas / luft-blandingen om du starter motoren koldt eller efter det har varmet.

Instruktioner

•Tøm nogen gas stadig i tanken i en godkendt brændstof beholder. Sørg for kontraventil på gas cap er ren og åbnede. Kontraventil er på undersiden af fælles landbrugspolitik, og der bør være en lille aftræk hul til udstødning.

•Kontrollér indersiden af gas tank og sørg for der er ingen snavs, græs eller anden debris, tilstopning af brændstoffilter, som er i bunden af tanken. Hvis filteret er gamle, erstatte det samt brændstof linje.

•Mix det korrekte beløb af gas og olie i en separat brændstof beholder. To-cylinder motorer tager en gas-olie blanding af omkring 40-til-1. Brug almindelig blyfri benzin og en to-cyklus olie.

•Fyld benzintank og erstatte fælles landbrugspolitik. Indstil chokerhåndtaget til den tredje eller de fleste-åben position. Pumpe primer pære 10 gange. Primer pæren er placeret nær chokeren og hjælper med at få gas til karburatoren. Trække på igangsætter ledningen, indtil du hører motoren Vend, der normalt lyder som en lys pop fra korte tændingen.

•Flyt chokerhåndtaget til halv-lukke op-position. Pumpe primer pære to gange og trække på igangsætter ledningen indtil motoren brande op. Hvis det ikke dø straks, flytte chokerhåndtaget til lukket position og lad motoren køre.

•Indstil chokerhåndtaget til lukket position hvis trimmeren døde på den tidligere start. Træk igangsætter ledningen, indtil motoren spark. Lad det varme op i et par minutter før du begynder at bruge den.

Tips & advarsler

  • Efter opfyldning af tanken bør du kun skal bruge indstillingen halv-lukke op choker. Hvis du konstateringen af, at du skal bruge alle tre choker indstillinger, efter at motoren er varm eller du har problemer med at starte motoren, når det er koldt, skal du tage den til en mekaniker at have karburatoren tjekket.
  • Brug ikke gas, der har siddet i over en måned, og aldrig blande olie og gas i tanken; altid blande det først.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com