Hvordan man starter en gaspejs i løbet af et strømsvigt

October 12

Hvordan man starter en gaspejs i løbet af et strømsvigt

En gaspejs kan give en kilde af varme i løbet af et strømsvigt, siden gasforsyning, enten propan eller naturgas, fungerer uafhængigt af elektriciteten. Selv hvis din gaspejs bruger et elektronisk Tændingssystem eller fan motor til at udstråle varme ind i stuen, kan du stadig antænde brændere til at nyde en brand. En butan lighter med en lang dyse til udendørs grill er den sikreste værktøj til belysning brænderen i din pejs.

Instruktioner

•Skub op løftestang for spjældet inde pejs over gas logs, og skub løftestang til at låse spjæld i åben stilling, så udstødningsgassen kan flygte op i skorstenen.

•Ignite butan lighter og hold den flamme tip til kanten af brænder under gas logfiler i pejsen.

•Skub i og drej brænderen styre knop med uret til den "Light" holdning til at starte en brand. Knop er på gas linje tilsluttet apparat i firepalce. Hvis det er uden for rækkevidde, få en ven til at Drej knappen, mens du holder lighteren til den brænder, hvilke vil antænde straks med normal drift.

•Drej brænder kontrolknappen til "Off" position hvis gas logs ikke antændes straks. Vente fem minutter for den undvegne gas til at fjerne og derefter prøve belysning gas logs igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com