Hvordan man starter en lille motor

October 7

Hvordan man starter en lille motor

Start en lille motor kan være svært. Vejret kan påvirke driften af en lille motor. Små motorer af sorten 2-cyklus er særligt hårdt at starte i koldt vejr og kan tage lidt tid at få kører. Motorer, som er 4-takts vil være lettere at starte i koldt vejr og har tendens til at have færre drift problemer end 2-cycle-motorer. Det er vigtigt at følge de specifikke vedligeholdelse retningslinjer fastsat af motorens fabrikant at sikre pålidelig drift. (reference 1)

Instruktioner

•Kontrollér motoren til at sikre, at krumtaphuset er fyldt med den korrekte mængde af motorolie. Visse 2-cyklus motorer kræver en blanding af benzin og 2-cyklus olie til at smøre motoren ordentligt. Check produc'ts betjeningsvejledning til at bestemme den nøjagtige brændstof til olie blandingen behov. Afhængig af motorens fabrikant, kan en særlig reservoir installeres for at indeholde og sprøjt olie ind i motoren. (reference 1)

•Klart snavs ud af luft filterelement og boliger. En blokeret luftindtag vil gøre det umuligt for motor til at starte eller vil bevirke, at motoren til at udføre dårligt. (reference 1)

•Fyld benzintank med brændstof, sæt chokeren (nogle små motorer har en priming knap i stedet for en choker, placeret på karburatoren, der skal skubbes 2 - 3 gange før du starter) og forsøger at starte motoren. (reference 1)

•Kør choker til halvvejs position starter så snart motoren til at køre og hakke. Åbnes choke tilbage til normal køreposition (slukke chokeren). (reference 1)

•Spray en lille mængde af starter væske i luft filterelement i tilfælde af motoren ikke vil starte ved hjælp af knappen choker eller primer. Forsøg på at starte motoren igen. Hvis motoren ikke vil starte ved hjælp af start væske, indskrive nemlig en straffesparksfelt sparkplug eller tage motoren til et værksted. (reference 1)

Tips & advarsler

  • Holde begynde væsken væk fra varmekilder og flammer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com