Hvordan man starter en MTD plæneklipper

April 17

Hvordan man starter en MTD plæneklipper

MTD er et firma, der fremstiller flere udendørs plejeprodukter, herunder edgers, Vis udstyr og Græsslåmaskiner. Plæneklippere er designet til mange års brug, så længe du tager ordentlig pleje af motoren og andre arbejdende dele af klipperen. Ligesom mange andre former for plæneklippere er begynder maskinen et spørgsmål om at trække en løftestang og dreje den. Når din MTD plæneklipper er startet, kan du hvile med viden om, at din græsplæne vil have en flot og engang når du er færdig.

Instruktioner

•Drej MTD plæneklipper til en åben placering. Sørg for gastank har været fyldt med blyfri benzin og tændrøret coveret er på toppen af tændrør, som er placeret på siden af plæneklipper motor.

•Tryk throttle håndtaget, beliggende på den venstre side af plæneklipper-håndtag ned til den "Hurtige" holdning, hvis din plæneklipper har en. Tryk knappen primer på forsiden af maskinen tre gange for at tvinge benzin ind i motoren.

•Træk starteren håndtere mod Tryk håndtaget og holde den der. Starteren håndtaget er et lille stykke metal beliggende ca. en tredjedel af måde plæneklipperen håndtaget ned, og det er hængslet, så det kan svinges op for at opfylde toppen af plæneklipper-håndtag. Grab igangsætter ledningen fra toppen af motoren og trække det tilbage, indtil det bliver sværere at trække, normalt omkring seks inches. Trække igangsætter ledningen tilbage mod din krop i en hurtig og endda bevægelse. Maskinen vil derefter starte.

Tips & advarsler

  • For at stoppe motoren, bare slip starter håndtag. Det vil svinge tilbage til sin udgangsposition, og motoren vil stoppe.
  • Kun presse primeren tre gange (fem gange hvis vejret er under 55 grader). Hvis du trykker på det mere end, at du løber risiko for oversvømmelse motoren, som vil holde motoren i at starte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com