Hvordan man starter en Poulan motorsav når the motoren er kold

June 21

Hvordan man starter en Poulan motorsav når the motoren er kold

Poulan kædesave har et ry for at være robuste, pålidelige og stand til at håndtere en række forskellige tømmerhugst opgaver. Uanset om du er en erfaren skovhugger eller bare har et weekend-projekt, har du fået at få motoren i gang, før du kan starte skæring. Poulan kædesave er designet til nem start, men procedurerne, der er lidt forskellige alt efter om du starter en motor, der har kørt i et stykke tid eller en, der er helt kold.

Instruktioner

•Flyt motorsav til en udendørs placering, der er fri for brændbare materialer såsom blade, papir eller tørt græs. Opret Poulan motorsav på sin højre side med brændstof cap. Fjerne begrænsningen brændstof ved at dreje det mod uret. Sæt hætten til side.

•Fjern fælles landbrugspolitik fra beholderen for 2-cyklus motorbrændstof. Sæt hætten til side. Hæld brændstof fra beholderen i brændstof beholder på motorsav, indtil brændstoffet har nået det ønskede niveau. Erstatte fælles landbrugspolitik på brændstof beholder. Sæt brændstof blanding fyld cap på motorsav og fastspænd det sikkert. Flytte motorsav mindst 10 fod fra webstedet brændstofpåfyldning før du forsøger at starte. Angiv motorsav på bunden.

•Tag på øjenbeskyttelse, høreværn og tunge handsker. Skub kontakten ON/STOP, placeret på bagsiden af kædesav motor, op til ON-position. Trække chokerhåndtaget, placeret under kontakten ON/STOP ud som det vil gå til fuld CHOKER position. Tryk på primer pære, beliggende på den venstre side af kæden så motoren, 6 gange.

•Sæt din højre fod gennem det bageste håndtag af en motorsav. Forstå den forreste håndtag af motorsav med din venstre hånd. Tag fat i starter rebet håndtaget med din højre hånd. Give starteren reb 5 skarpe trækker.

•Skub chokerhåndtaget i et hak til positionen halv CHOKER. Trække starter rebet skarpt med din højre hånd, indtil motoren starter, men ikke mere end 10 gange. Tillad motoren til at køre i 30 sekunder. Klem og slip udløseren gashåndtag med din højre hånd til at tillade motor til at vende tilbage til dets korrekte tomgangshastighed.

Tips & advarsler

  • Hvis motorsav ikke starter efter 10 trækker kan motoren blive oversvømmet.
  • Hvis du ikke kan få din Poulan motorsav til at starte efter ved hjælp af de korrekte procedurer, giver Poulan en gratis hjælp linje for at besvare spørgsmål. Kalde dem på 1-800-554-6723.
  • Aldrig røg mens brændstofpåfyldning eller opererer en motorsav.
  • Kæden bør ikke flytte når kædesav kører i tomgang. Hvis det konsultere din instruktionsbog for at justere karburatoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com