Hvordan man starter en Toro sprinklersystem

August 23

Hvordan man starter en Toro sprinklersystem

Toro brand sprinklersystemer er designet til maksimalt indstillinger og tilpassede kunstvanding tidsplaner, men de kan være meget kompliceret. Med sine mange valg til planlægning, skal du vide, hvordan man præcist ændre indstillingerne for optimal kunstvanding. Uanset om du har sig placere hen til vand manuelt eller angive de nøjagtige datoer og tidspunkter, kan du starte en Toro sprinklersystem på en måde, der passer til din kunstvanding behov.

Instruktioner

•Indstil dato ved at dreje kontrollen og ringe til "aktuelle tid/dag" og vælge den "+/ på" eller

"- / Off" knapper til at justere de minutter, år, måned og dag.

•Indstil vanding-dages skema for hver vanding program ved at dreje på drejeknappen til "Vanding dage." Tjekke "programmerne" skifte indstilling og vælge den ønskede kunstvanding program. Tryk på "Næste" knappen for at vælge den vanding dag og presse den "+/ på" eller "- / Off" knapper til at justere dag. Når du har fuldført, indstille kalender tidsplan for hvert program, skal du dreje på drejeknappen hen på "Run".

•Indstil ordrenummerinterval planlægge ved at dreje kontrolknappen til "Vanding dage" og tjek "Programmer" Skift og vælge den ønskede kunstvanding program. Tryk på den "+/ på" eller "- / Off knapper indtil"Int"er markeret og tryk på knappen"Næste". Tryk på den "+/ på" eller "- / Off" knapper indtil det ønskede interval er blinker, og tryk på knappen "Næste". Tryk på den "+/ på" eller "- / Off" knapper, indtil den ønskede dag blinker. Når du har fuldført, indstille intervallet tidsplan for hvert program, skal du dreje på drejeknappen hen på "Run".

•Indstil en lige eller ulige vanding dag tidsplan ved at dreje på drejeknappen til "Vanding dage". Tjekke "programmerne" skifte indstilling og vælge den ønskede kunstvanding program. Tryk på den "+/ på" eller "- / Off" knapper indtil den ønskede indstilling "Ulige" eller "Selv" er valgt. Når du har fuldført, indstille lige eller ulige vanding-dages skema for hvert program, skal du dreje på drejeknappen hen på "Run".

•Exclude vanding dage ved at dreje på drejeknappen til "Vanding dage". Tjekke "programmerne" skifte indstilling og vælge den ønskede kunstvanding program. Tryk på knappen "Næste" indtil "dE" (dag udelukkelse) vises. Dette vil medføre de udelukkede ugedage til flash. For at udelukke dage, skal du trykke på den "- / Off"-knappen eller tryk for at springe til den næste dag, den "+/ på" knappen. Når du er færdig, skal du dreje drejeknappen hen på "Kør".

•For at slå et program, drej drejeknappen til "Vanding dage" og kontrollere parameteren "Programmer" for at vælge det ønskede program. Tryk på den "+/ på" eller "-Off" indtil "Off" blinker. Gentag disse trin for alle andre programmer, du ønsker at slukke. Når du er færdig, vender tilbage drejeknappen til position "Run".

•For at indstille program starttid, drej drejeknappen til "Program Start Time" og bruge parameteren "Programmer" til at vælge det ønskede program. Et tal mellem en og fire vil begynde at blinke, der angiver antallet af programmet. Tryk på den "+/ på" eller "- / Sluk" knappen, indtil det ønskede antal blinker. Tryk på knappen "Næste". At indstille time- og AM / PM., presse den "+/ på" eller "- / Sluk" knappen, indtil den ønskede time blinker. Tryk på knappen "Næste". For at indstille minuttallet, skal du trykke på den "+/ på" eller "- / Sluk" knappen, indtil den ønskede minut blinker. Tryk på knappen "Næste". For at vælge en anden start tid nummer, skal du trykke på den "+/ på" eller "- / Off"-knappen, indtil det ønskede starttidspunkt nummer blinker. Når du er færdig, skal du dreje drejeknappen hen på "Kør".

•Indstil zonen køre gange ved at dreje på drejeknappen til "Indstille Zone gange". Brug parameteren "Programmer" til at vælge det ønskede program. Tryk på den "+/ på" eller "- / Off" knapper, indtil den ønskede zone nummer blinker. Tryk på knappen "Næste". Hvis du vil angive operationstiden, skal du trykke på den "+/ på" eller "- / Off" knapper indtil den ønskede Operationstid er vist. Tryk på knappen "Næste". Den næste zone nummer vil begynde at blinke. Når færdig indstilling zone køre gange, returnere drejeknappen til position "Run".

•Start programmer eller zoner manuelt ved at dreje kontrollen ringe til positionen "Run" og justere "Programmer" skifte til det ønskede program. Herfra, kan du trykke på "Manuel Start" to gange for at begynde vanding alle valgte zoner, eller tryk på "Manuel Start" og den "+/ på" knappen for at vælge de ønskede zoner. Du kan også trykke på "- / Off" springe zoner, og tryk på "Manuel Start" igen når de ønskede zoner er blevet udvalgt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com