Hvordan man starter et landkøkken

February 21

Hvordan man starter et landkøkken

Et landkøkken omfatter flere forskellige stilarter herunder fransk land, landlig engelsk og amerikansk Country. Toscanske køkken er også i denne kategori sammen med eklektisk og lurvet chic. Den vigtigste ingrediens til at skabe en landstil er at holde køkkenet enkle. Køkkenet bør se ud, som det har udviklet sig i år af en lykkelig familie bor i køkkenet. Det betyder at kernen stykker i rummet behøver ikke at matche og kan se bedre ud, når de ikke. Det betyder også, at aldring og antik finish ofte ser autentisk.

Instruktioner

•Paint dit køkken frysere. Kigge efter traditionelle land farver og male overskabe blå, grøn eller offwhite med en knitren, syltede eller nødstedte finish. Male lavere frysere brun, espresso, rød, mørk grøn eller en anden mørkere farve. Brug cup-stil trækker og enkle knapper. Tilføje håndmalede fliser backsplash og en Huggeblokken counter.

•Dress dit køkken vinduer i café-stil gardiner, der ser lyse og luftige. Ofte, favor land gardiner flæser, Zefyr, blomsterprint, toile, blandet farver og mønstre og hvid. Gardiner bør ser venlige og enkel. Male væggene en neutral farve, der er varmere end hvid. Tilføje perle bord langs bunden udsat halvdelen af vægge og på bagsiden af kabinetter.

Hæng dekorative plader i morgenmad områder og brug interessante gamle gammeldags køkken elementer som kunst. Brug flettet, vævede, trukket eller bundet tæpper, der er håndlavet og stoflige under køkkenbordet og foran vasken. Trægulve og håndlavede gulv fliser arbejde godt at fortsætte land appel.

•Vælg antik lysarmaturer eller har en lokal kunstner omdanne en fundne objekt til et lys. Unikke, gamle, ejendommelige stykker tilføjes et landkøkken charme. Placer en stor vase af havens blomster på tælleren og tabel. Bruge forkerte sølvtøj i en gammel krus velkommen gæster ved bordet.

•Vælge et stuehus tabel med enkle linjer og en top, der er slidt nok, at du kan indstille en kop kaffe uden at bekymre sig om ringe. Placer komfortable træstole, hver enkelt forskellige, rundt om bordet. Brug sæde puder lavet af quilt prøver for komfort. Elementer i køkkenet skal være funktionelle og bruges.

Tips & advarsler

  • Den bedste dekoration til et landkøkken er noget madlavning mens rummet er fyldt med velkommen venner og familie. Invitere folk inde og gøre dem komfortabel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com