Hvordan man starter et permakultur køkkenhave

January 1

Hvordan man starter et permakultur køkkenhave

Permakultur er en bæredygtig metode til fremstilling af fødevarer, der udnytter de naturlige relationer af planter, dyr, insekter, skadedyr og rovdyr til at skabe et økosystem, der er selvbærende år efter år og kræver ingen pesticider eller kemikalier. Det tager meget lidt til at komme i gang med permaculture havearbejde. Bedst er måde at komme i gang med noget simpelt, i dette tilfælde et lille område, hvor du vil plante nogle grøntsager. Du kan tilføje og udvide denne lille start som du lære mere og begynde at vokse mere.

Instruktioner

•Find et område af din græsplæne, der får masser af sol og god dræning.

•Drej over snavs med en haven gaffel. Tilføje nogle gødning, organisk gødning eller kompost til snavs, som du tænder den.

•Træk ud de store klumper af græs fra vendte sig over området og smide dem i din kompost bin hvis du har en.

Forpakket nogle regnorme og introducere dem til jorden, hvis du ikke har opdaget en rigelig forsyning allerede i området.

•Ansigt til lokale haven butik og finde ud af hvilke grøntsager vokser bedst i dit område. Vælg et par grøntsager til at starte med og købe frø eller små stiklinger. Planter bliver mindre modtagelige for sneglen problemer, mens omplantning kan være hård ved planter så godt, så kan du prøve nogle af både til dette første eksperiment.

•Plant dine frø eller stiklinger og giver dem masser af vand.

•Lære mere. Mens dette er alt du skal gøre for at gøre en lille køkkenhave, går fremad, vil du ønsker at udvide efter bæredygtige principper, permakultur, herunder brug af dyr, insekter, kompost, vand funktioner og levesteder. Permakultur Institute tilbyder et væld af imformation, kurser og workshops.

Tips & advarsler

  • Starte en kompostbunke for at holde din have leveret med rige, nærende naturlige jord. Få nogle kyllinger. De spiser skadedyr og befrugte og lufte din jord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com