Hvordan man Tag en Eave

October 3

Når du installerer et nyt tag på en struktur, skal du betale særlig opmærksomhed omkring følsomme områder, såsom toppe, dale og tagudhæng. Vand og sne, der falder under barske vejrforhold kan akkumulere på tagskægget af tag, fører til problemer, hvis en eave ikke er overdækket korrekt. Så tag en eave, således at det holder i de fleste enhver type af betingelser, skal du starte din tagdækning job på tagskægget til at oprette en beskyttende barriere før om resten af taget.

Instruktioner

•Installer et lag af tagdækning følte langs eave tagets først, uanset hvilken type tagsten din plan at installere, om helvedesild eller rulle tagdækning. Rulle filt ud over eave og måle kanterne der overhæng hver side af taget, således at du forlader et 1/4-inch overhæng off sidekanter. Skære tagdækning følte ned til størrelse med en hobbykniv.

•Measure den nederste kant af tagdækning følte, hvor det hænger ud eave på begge sider af taget. Overhæng eave af ca 1/2-inch. Når tagpap er i position, sikkert følte at eave med en hæfteklamme hver 10 til 12 inches omkring kanterne af filt.

•Kontrollér en linje på tværs af tag over tagdækning følte at guide den første række af helvedesild eller rulle tagdækning langs eave af taget. For helvedesild, lå den første rullesten på den ene side af eave, lade rullesten hænge ud over siden af omkring 1/4-tomme og over eave af omkring en tomme, installere en rullesten i anden enden af taget på samme måde, og derefter hammer et søm i taget øverst i hver rullesten og streng en linje mellem to negle. For rulle tagdækning, måle fra bunden af tag bredde roll tagdækning, såsom 24 inches, på begge sider af taget, gør et mærke på hver kant af taget og snap en kridtstreg mellem de omhandlede varemærker.

•Opret starter strip for et shingled tag langs eave ved at lægge alle af helvedesild langs linjen streng du placeret på tværs af taget, ved hjælp af en rundsav til at skære helvedesild, hvis det er nødvendigt. Til forret strip roll tagdækning, rulle ud roll tagdækning og skære en strimmel til størrelse så at det hænger ud siden kanter af omkring 1/4-tomme og derefter skære striben ned til 17 inches bredde. Lægge denne stribe langs bunden af tagrendeprofil, således at det hænger ud af omkring 1/8-tomme, men ikke i linje med den kridtstreg, du har oprettet.

•Dæk starteren strip med den første synlige række helvedesild eller rulle tagdækning. For helvedesild, skæres de første rullesten ned med 2 til 3 inches, lå det så at det er på linje med den ydre kant af den første rullesten i starteren strip og derefter lægge hver efterfølgende shingle ved siden af først, så helvedesild i linje med den øverste kant af helvedesild i igangsætter-striben. For roll lægge tagdækning, en fuld strimmel af tagdækning over 17-tommer starter strip, foring toppen af strimlen med kridt line du har lavet.

Tips & advarsler

  • Helvedesild er normalt installeret med fire negle gennem den øverste halvdel af rullesten. Roll tagdækning er sikret med negle hver 8 til 10 inches og tagdækning cement omkring kanterne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com