Hvordan man tager sig til Baby fugle

January 30

Hvordan man tager sig til Baby fugle

Finde en forladt baby fugl i din værftet kan være en trist rite af foråret. Her er hvordan man kan give den bedste pleje kan hjælpe med at sikre dets sikkerhed og overlevelse.

Instruktioner

•Tag et godt kig på baby fuglen. Har den fjer? Kan den flyve? Hvis det kan flyve, endda bare en lille smule, efterlade det alene. Baby bird's forældre vil fortsætte med at tage sig af det, når det har udbygget fra reden og vil også hjælpe med at beskytte det mod rovdyr. Holde sig i gården og holde dit kæledyr inde, også. Hvis efter et par timer baby fugl er stadig i gården og er ikke at blive varetaget af voksne, eller hvis baby fugle er flightless, Fortsæt til trin 2.

•Prøv at finde rede som baby fugl kom. Afhængigt af arten beliggende det måske højt i et træ, beliggende i en tæt busk eller gemt inde i en garage eller under tagskægget på et hus. Hvis du kan nå reden, forsigtigt samle barnet op og deponere den tilbage i reden. Det er en myte, at fugle vil afvise en baby, efter det er blevet rørt af mennesker. Du vil sikkert gerne bære læderhandsker for at beskytte dig selv fra muligt bid og eventuelle sygdomme kan være lastet med fuglen. Vask dine hænder meget godt bagefter.

Kortindgangsdør wildlife rehabilitator straks. Hvis der er ingen wildlife rehabbers opført i telefonbogen, prøv at kontakte dyrlæger, dyr krisecentre eller zoologiske haver — de bør være i stand til at pege dig i den rigtige retning.

•Discuss din situation med wildlife rehabber og følg deres anvisninger til punkt og prikke. De vil sikkert spørge du pack op baby fuglen i en lille kasse (såsom en skotøjsæske) fyldt med bløde klude og med huller skåret i boksen for ventilation og bringe det dem. Sørg for at fortælle dem alt, hvad du ved om fuglen: hvor du fandt det, hvor længe den har været i gården, hvad slags fugl det er (hvis du kan identificere den eller forældrene) og hvis forældrene er i nærheden.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at hæve den forladte baby fugl dig selv. Kun en uddannet professionel vil være i stand til at give ordentlig ernæring og socialisering til at sikre, at fuglen overlever og kan blive frigivet tilbage ud i naturen, hvor det hører hjemme. Også i USA, er næsten alle vilde fugle beskyttet under vandrende fugl Act, der blandt andet gør det ulovligt at holde vilde fugle er kæledyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com