Hvordan man tegner en Plan af et soveværelse

October 2

Tegning en plan af et soveværelse kan være en god måde at få en idé om, hvad nye møbler vil ligne eller hvilke typer af muligheder du har når det kommer til redecorating. Så længe du kender formen af rummet og dets generelle størrelse, kan du tegne en plan af et soveværelse i blot et par minutter med papir og blyant. Hvis du ikke kender størrelsen af rum, skal du tage målinger.

Instruktioner

•Draw form af værelse på dit stykke papir. Bruge en lineal til at tegne din linjer så lige som muligt. For eksempel, hvis dit værelse formes firkantet tegne en firkant på et stykke papir. Dette vil skabe en "top-down" visning af dit soveværelse.

•Mark placeringen af vinduer og døre på dit papir. For eksempel, kan du trække en linje til placeringen af et vindue og skrive "Vindue" på papiret. Du kan også trække to linjer parallelt med den figur, du trak i "Trin 1" angiver hvor vinduet eller døren begynder og slutter.

•Measure længde og bredde på dit værelse og mark disse målinger på din plan. Hvis ene væg måler 20-fod i længde, skal du skrive "20 fod" ved siden af tegningen af mur på din plan. Dette vil hjælpe med at holde omfanget af dit soveværelse plan så nøjagtige som muligt.

•Draw figurer, der repræsenterer den eksisterende placering af møbler i dit værelse. For eksempel, tegne en rektangulær figur, der repræsenterer din seng på papir på det punkt, hvor denne seng faktisk findes i rummet. Label figuren "Bed" til at hjælpe dig huske senere hvad det står for.

•Draw figurer til at repræsentere nogen møbler, du tænker på at købe. Dette vil hjælpe dig få en grov indikation af hvordan at møbler skal se ud, når indsat i rummet. Hvis du prøver at finde ud af, hvor til at sætte en bestemt stol i dit soveværelse, for eksempel, tegne en firkant, der repræsenterer stolen. Hvis det ser ud som din stol fylder mere gulvplads end du gerne vil have, kan du slette stolen og sætte det andet sted eller bruge denne viden, når planlægningen fremtidige møbler køb.

Tips & advarsler

  • For en mere nøjagtig plan, overveje at bruge millimeterpapir. Lad hver firkant repræsenterer 1 fod. Denne måde, du kan få et nøjagtigt billede af, præcis hvor meget plads visse Soveværelsesmøbler, enten eksisterende eller indbildte, vil tage, når de placeres i forskellige positioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com