Hvordan man tegner en rummets væg Plan for tapet

March 24

Hvordan man tegner en rummets væg Plan for tapet

Tilføje tapet kan være en god måde at ændre udseendet af et værelse. I modsætning til maling, beregne hvor meget tapet, du har brug for kan ske ved at oprette en tegning af hver væg i rummet. Tapet kommer i varierende længder og bredder, som påvirker, hvor meget du har brug for. Mange tapetmønstre skal matches fra rulle til rulle, øge behovet for ekstra tapet.

Instruktioner

•Draw hver væg på et separat ark papir. Oprette et kvadrat eller rektangel og tegne alle døre, Vinduer eller indbyggede frysere eller pejse på væggen.

•Measure længde og bredde af rummet og nedskrive dimensionerne på ark papir, ved hjælp af feet og inches.

•Brug målebånd til at finde størrelsen på døre, pejs eller windows i rummet. Bemærk dimensioner på papiret.

•Calculate de firkantede optagelser af væg ved at multiplicere bredden gange højden. Multiplicer de firkantede optagelser af døre, vinduer, kabinetter eller pejse ved hjælp af samme proces. Subtraher et produkt af de områder, du ikke vil tapet fra det samlede areal for hele væggen. Gentag processen for de andre vægge i rummet og tilføje hver væg samlede areal sammen for at nå alt.

•Skabe tegninger af dit værelse med dig, når du få tapet. Tegningerne giver nyttige oplysninger for dig og de medarbejdere, der hjælper dig vælge form for tapet til at bruge og hvor meget du har brug for, baseret på længde og bredde af rolls.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com