Hvordan man tegner et køkkenbord

January 15

Køkkenbordet er kernen i ethvert køkken, uanset om det bliver brugt som et samlingssted for familiens måltider (eller forberede disse måltider) eller en række formål. Tabellerne i mange folks køkkener variere så meget som de familier, der bruger dem. Nogle er mere moderne, nogle moderne. Når det kommer til at tegne dit eget køkkenbord (eller en af dine drømme), blot holde i sindet grundlæggende geometriske figurer.

Instruktioner

•Lay din lineal ud fladt og vandret på den øverste midten af dit papir. Brug herskeren kant som en guide til at tegne en lige vandret linje, dimensioneret efter hvor stor eller lille du ønsker din finalebordet vises. Denne linje fungerer som bordpladen, den øverste kant længst væk fra seeren.

•Skub lineal ned et par inches; da det endelige billede er 3-D, jo længere den næste linje er fra den første linje din drew, den mere bordplade areal er udsat. Skub lineal ned alt efter hvor meget du ønsker synlige område, og derefter tegne en vandret linje. Gør denne linje længere på hver side end den ovenover.

•Drej hersker i en 45 graders vinkel med højre side vinklede op til højre. Skub linealen over i venstre side af de to linjer, du har tegnet. Trække en 45 graders vinklet linje, der forbinder de to vandrette linjer sammen, og derefter skub herskeren til højre side, gøre den så det vinkler op til venstre, og trække en anden 45 grad forbinder linje. Du skulle nu have en trapezform på dit papir.

•Measure lige lidt under den længste vandrette linje og trække et andet, lignende linje lige under det, og derefter tilføje to små lodrette linjer, der forbinder disse to linjer sammen. Dette giver udseendet af dybde. Nu har du din bordplade overflade. Måle på bare lidt fra højre og venstre hjørner af bordpladen og trække en lodret linje på hver side, hvilket gør bordben.

•Flesh ud af benene på bordet ved at trække tilstødende linjer til disse linjer og forbinder de to linjer i bunden med en vandret streg (de vises som meget lange, tynde rektangler, når du er færdig). Tegne tyndere rektangel benene bare inde i disse ben, gør disse kortere end dem i forgrunden, giver udseende af afstand.

•Efter tegning dit bord med en blyant, kan du få en mere færdig, defineret look ved at gå tilbage over din tegning med sort blæk. Du kan også tilføje dekorative detaljer du indkvartering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com