Hvordan man tegner gratis Online Garage planer

November 19

Hvordan man tegner gratis Online Garage planer

Hvis du har en flair for design og ønsker at tegne din egen gratis garage til at placere på et websted, er der programmer, der vil hjælpe dig gøre dette. De vil producere professionelle planer, som du vil kunne tilbyde gratis på din hjemmeside. Disse programmer er også tilgængelige online for køb. Der er endda et par gratis.

Instruktioner

•Få en kopi af et design softwareprogram som Auto CAD, SmartDraw eller Google Sketchup som er gratis.

•Study garage planer fra en velrenommeret forhandler at få indblik i hvordan garager er lagt ud som Eplans.com. For meget detaljerede, professionel planer du vil have til at betale en pris, der kan være mellem $150 og 400 USD pr. plan. Dette vil hjælpe dig se, hvordan professional planer er lavet og lagt ud. Det vil også give dig værdifulde skabeloner til at starte med og lære, hvordan planerne er tilpasset.

•Fastsætte dine planer ved hjælp af programmet grænseflade. Oprette plantegninger ved hjælp af de intuitive værktøjer, der tillader dig at tegne vægge, døren rum og windows. Garagepladser er normalt ét niveau med mindst ni fod i bredden og 12 til 14 fod i længden for hver bil.

•Føj oplysninger til din garage planer herunder plads til hylder, skab opbevaring og indgange til bagdøre.

•Opret en-bil, to-bil og tre bil versioner af dine planer ved hjælp af softwarens design og måling kapaciteter.

•Tilføj alternative designs med variationer i hvor bagdøre vil blive placeret for at give boligejere valg. Nogle værelsestegning vil ikke muliggøre døre skal placeres på den ene side eller på bagsiden af garagen. Gratis garage planer bør tilpasses hvis garagen vil blive føjet til en eksisterende struktur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com