Hvordan man tegner hjem elektriske planer

February 24

Hvordan man tegner hjem elektriske planer

Ligesom du kan tegne dit hjem plantegning, kan du tegne et elektrisk plan, der viser de elektriske detaljer af dit hjem. Dette omfatter afsætningsmuligheder, ledninger og kredsløb paneler, dit hjem bruger eller vil bruge. Den nationale elektriske kode er et system, der anvendes i hele USA, der forsikrer alle hjem opfylder visse krav. Hvis dit hjem ikke opfylder disse krav, vil man ikke kunne komme hjem forsikring eller påtage sig residency. Når du er færdig med tegningen, er det vigtigt at få en elektriker til at se det over.

Instruktioner

•Draw dit hjem gulv plan på et stykke millimeterpapir. En plantegning er hovedsagelig en fugleperspektiv af dit hjem. Du bliver nødt til at måle dit eksisterende hus, eller få de korrekte målinger af huset du planlægger at bygge før tegning en plantegning. Når du tegner din plantegning, bruge en 1/4 tommer skala, hvor hver fod i dit hus er lig med 1/4 tommer på millimeterpapir. Dette giver dig en masse plads til at arbejde med, samtidig med at det hele trækker på et stort stykke papir. Hver etage af dit hus kræver en separat plantegning.

•Draw i alle stikkontakter. Husk på, at der findes visse regler for outlet placering. For eksempel, alle væg to fødder eller længere skal have mindst en stikkontakt. Gangarealer, der strækker sig længere end 10 fødder har brug for mindst en stikkontakt. Det maksimale interval mellem afsætningsmuligheder er tolv fod i en lige linje.

•Sketch i nogen beholdere, der skal bruges til væg eller Loftlys, derefter skitsere i de tilsvarende lyskontakter.

•Draw og mærke alle specielle forretninger. Disse er de forretninger, som du bruger eller vil bruge til dit køkken og vaskeri apparater, såsom dit køleskab eller vaskemaskine. Trække i særlige afsætningsmuligheder for nogen stort apparat du har, der ikke bruger en normal stikkontakt.

•Draw i køkkenet counter afsætningsmuligheder. Ifølge NEC artikel 210.52(C)(1), skal hver væg med mere end to fødder have mindst en stikkontakt.

•Draw i panelet kredsløb. Et kredsløb panel er, hvor alle dine ledninger connect, og er normalt findes i din kælder eller lagerområde. Et kredsløb panel kan også være kendt som et kredsløb boks eller fuse box.

•Draw i ledninger forbinder alle dine forretninger. Brug streger til at repræsentere ledninger, der er skjult af vægge og loft. Bruge linjer, der består af lange og korte tankestreger for ledninger, der går under gulvet. Bruge punkterede linjer for nogen ledninger, der er udsat. Væggene i plantegningen bør være at skala, så tegningen kan virke trange steder. Hvis den elektriske plan er netop for dig, kan du overveje at bruge en anden farve for hver type af tråd til at minimere forvirringen.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at wire dit hjem dig selv hvis du ikke har nogen elektrisk erfaring.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com