Hvordan man tegner med en skala lineal

September 12

Hvordan man tegner med en skala lineal

Tegning med en skala lineal er ikke så svært som det lyder. Det er et spørgsmål om forståelse af hvordan en skala lineal fungerer og derefter vælge en skala til at arbejde med. Arkitekter, for eksempel bruge tre-sidet skala herskere for at læse skalerede tegninger af forskellige størrelser.

Instruktioner

•Indstil de faktiske målinger af hvad du gerne vil tegne. For eksempel, hvis tegning værelse, ville du måle højden og bredden. Tegne en arbejdsgruppe diagram af hvad du måling og tilføje din faktiske målinger til den.

•Vælg hvad skala du ønsker at bruge til din tegning. Det gøres generelt baseret på kompleksiteten i tegningen og hvor meget plads der er tilgængelig på papir til at repræsentere det. For eksempel, vælge en halv tomme til at repræsentere 1 fod af faktiske målinger.

•Locate rette skala på din tre-sidet lineal og begynder at tegne din endelige diagram ved hjælp af de faktiske målinger. På en halv-tomme skala lineal, kan du se at hver halv tomme repræsenterer en fod af faktiske målinger.

•Note nederst til venstre i diagrammet den skala, som du brugte til tegningen. Dette er kritisk for den person, der vil bruge diagrammet og har at konvertere den tilbage til faktiske størrelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com