Hvordan man tegner planer for et nyt badeværelse

April 5

Hvordan man tegner planer for et nyt badeværelse

En central del af tegning planer for et nyt badeværelse fastsættelsen af antallet af "våde vægge" du har tilgængelig for din plan. En våd muren er en mur bag som VVS til bruser, håndvask og toilet er placeret. Generelt er vil mere våd væggene en plan har, jo dyrere bliver det at bygge badeværelse--selvom de flere layout indstillinger du har til rådighed til at designe planen. Tegne din egen plan for en ny badeværelse kan hjælpe med at sikre, at den resulterende badeværelse matcher netop dine behov.

Instruktioner

•Brug et målebånd, papir og blyant, måle den tilgængelige plads i hjemmet til det nye badeværelse og registrere disse oplysninger på papir. For eksempel, hvis du konverterer den plads i øjeblikket anvendte for et skab til det nye badeværelse plads, måle dybde og bredde af skabet.

•Draw på papir, ved hjælp af en lineal, et rektangel med angivelse af badeværelses udvendige vægge skaleret ned til en praktisk størrelse til planlægning.

•Draw plantegning af sanitet på glider af papir, som du kan flytte omkring papiret let. Planen synspunkter er top visninger, og inventar er badekarret, håndvask, toilet og andre faste elementer, du vil i badeværelset. Du kan tegne ovaler repræsenterer simple plan visninger eller finde grafik, der repræsenterer dem i interiør design bøger. Du kan også finde dem på hjemmesider som for biblioteket på University of Oregon. På dette websted, skrive "planer" i bibliotekets søgemaskine og derefter søger værelser mærket "badeværelse" i de planer, som resultat.

•Opret en layout til badeværelset ved at placere glider af papir indeholdende armaturet plan udsigt mod rektangel kanter repræsenterer den badeværelse vægge.

•Jot noter om nogen indtryk planen gør på dig. Kigge efter nogen steder, der synes alt for stram, utilgængelige eller svære at nå.

•Fortsæt at oprette nyt layout og evaluere dem. Når du har en plan er du tilfreds med pasta ned underkjoler papir du lavet og spore den endelige udformning på et nyt stykke papir.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com