Hvordan man tegner sal planer for to etagers huse

May 16

Tegne plantegninger for to-etagers huse kræver ikke en arkitektonisk grad, som det engang gjorde. Det kræver en lille smule af "del og hersk" tænkning, men. Kan du først erobre designe en en-historie hjem før du prøver at designe to historier, selvom design principperne i disse to projekter er stort set den samme. Før håndtering af dette projekt, lære behovene hos dem, der vil indtage hjemmet. Ved at tegne dine egne plantegning, du spare penge, du ville have givet til en arkitekt til at fuldføre dette projekt.

Instruktioner

•Kontrollér eller få en 3D-skitse af ydersiden af den foreslåede hus. Spore et foto af en eksisterende hus til at gøre denne skitse eller gøre tegningen selv. Må ikke bekymre dig om at gøre præcis lige linjer. Gem dem til gulvet planlægningsstadiet. Formålet med at foretage en skitse er at få en fornemmelse af hvad den færdige hjem vil se gerne, noget der er svært at skelne fra en plantegning.

•Estimate størrelsen af husets moduler fra skitsen du tegner. Moduler er de store, firkantede blokke komponere hele strukturen af huset. For eksempel, har en hollandsk kolonial hjem et enkelt modul. Et "L"-formet hus vil have to rektangulære moduler i rette vinkler.

•Draw, med en lineal og papir, rektangler hvis proportioner og orientering svarer af modulerne du målt. Rektanglerne repræsenterer ydervægge af huset for de lavere historie. Du bliver naturligvis nødt til at skalere ned de målinger. For eksempel, hvis huset har et enkelt rektangulære modul måler 40 af 50 fod, tegne et rektangel, måle 8 af 10 inches.

•Draw de samme rektangler på et andet ark papir. Disse repræsenterer ydre af husets anden historie.

•Draw,'s den første historie plan, en rektangel for hvert værelse i husets første historie. Som med den ydre rektangel, repræsenterer de indvendige rektangler vægge af værelserne. Sikre jer omfatte mindst disse værelser: køkken, badeværelse, soveværelse og tøjvask.

•Draw en anden rektangel der angiver, hvor trappen skal vises på den første historie. Dette rektangel længde bør være væsentligt større end dens bredde.

•ERASE kort ender af trappe rektangel til at angive, hvor trappen åbner ud til den første og anden sal.

•Draw en række ligeligt fordelte linjer i trappe rektanglet, der er vinkelret på det rektangel langsiderne. Disse repræsenterer de vindeltrappe individuelle trapper. Forsøg ikke at tegne det nøjagtige antal skridt du synes trappen skal have. Linjerne er kun en grafisk konventionen betød at angive placeringen af trappen.

•Lay den anden historie planlægge oven på først, så de udvendige rektangler linje op. Spore trappe rektangel på den anden historie plan.

•Tag den anden historie plan off den første historie plan og tegne rektangler til værelserne, som du gjorde for den første historie plan.

•Draw plan visninger af de mindre, ikke-strukturelle elementer i huset, såsom døre, installationer og kabinetter at færdiggøre planerne for to-etagers hus. Du kan finde disse visninger i andre arkitektoniske planer, såsom dem, der returneres af en søgning efter "planer" på University of Oregon bibliotek site. Læs også bøger om arkitektur til at lære at tegne disse plan synspunkter grafiske konventioner. "Arkitektoniske grafiske standarder" er en sådan bog.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com