Hvordan man tegner undersøgelse linjer i CAD

May 30

Landmåling kræver præcise målinger og dokumentation. Selvom dygtige ordførerne er i stand til at drage præcise undersøgelser i hånden, gør Computer Aided Design (CAD) nøjagtig undersøgelse dokumentation tilgængelige for de fleste mennesker. Tegning undersøgelser kræver præcis dokumentation af spot Opstalter og grænsen linjer, og CAD tillader den erhvervsdrivende til input af spot stigninger og line slutpunkter som punkter på en kartesisk fly. Denne forenkling af komplekse geometri til grundlæggende spot koordinater gør selv uerfarne CAD brugeren mere kyndig end den ekspert Rådgivende.

Instruktioner

•Draw en linje i CAD ved hjælp af programmets standard linje eller polylinje kommando. Angiv slutpunkterne ved hjælp af musen eller plot punkterne på en kartesiske gitter ved hjælp af tastaturet. For eksempel, de fleste programmer definere de første og sidste punkter i en linje som "@x, y, z," hvor "@" definerer punktet, som i forhold til oprindelse, "x" er den vandrette afstand fra oprindelse, "y" er den lodrette afstand fra oprindelse og "z" er højden over oprindelse. Linjen vil blive draget i CAD-programmet standard linjetypen og vægt, som normalt er en kontinuerlig linje med moderat vægt. Bemærk formålet med den streg.

• Definér formålet med linje og ændre linjetypen og vægten til at matche formålet. Linjetypen kan ændres ved at skrive "linetype" i kommandolinjen CAD, og stregtykkelsen kan ændres ved at skrive "stregtykkelse" i kommandolinjen CAD. De fem forskellige typer af undersøgelsen linjer er grænselinjen, funktionen eller profillinje, den eksisterende omridset, den foreslåede omridset og linjen detaljer.

•Ændr undersøgelsen linje type og vægt ved hjælp af kommandoerne i trin 2. Grænsen linjer har tunge stregtykkelse og er en streg-prik-prik-stiplede linje, så ændre vægt til "0,25 mm" til "0,50 mm" og vælge den relevante linje fra CAD-bibliotek. Funktionen linjer har en moderat stregtykkelse og er løbende linjer, så ændre vægt til "0,15 mm" til "0,20 mm" og ændre ikke typen. Eksisterende contour linjer har en moderat stregtykkelse og er stiplede linjer, så Skift vægt til "0.18 mm" til "0,20 mm" og vælge den passende stiplede linje fra CAD-bibliotek. Foreslåede højdekurver har en tung stregtykkelse og er løbende linjer, så ændre stregtykkelsen til "0,25 mm" til "0,35 mm" og ændre ikke typen. Endelig, detaljer linjen er en lys stregtykkelse og er løbende linjer, så ændre stregtykkelsen til "0,05 mm" til "0,15 mm" og ændre ikke typen.

•Udskrive en test plot af tegningen og justere stregtykkelse og typer efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com