Hvordan man Test for akryl maling

February 6

Hvordan man Test for akryl maling

Modelbeslutningstagere, fine kunstnere, hus malere, automotive detailers og indretningsarkitekter alle nødt til at beskæftige sig med maleri deres produkter i den ene eller den anden. Selv om enorme fremskridt i formler indtruffet, stadig maling sårbar over for fading, farvning, afskalning og revner. Ofte når en tidligere malede varen kommer i besiddelse, er i bunden af den oprindelige maling ukendt. Når lakering en malet element, at vide, hvilken slags maling til brug ofte afhænger af, om den oprindelige maleri blev udført i acryl eller olie baseret maling. For at finde hvilken slags maling var brugt, foretage en simpel test i en inconspicuous område.

Instruktioner

•Rengør testområdet ved at tørre den med affedtning renere. Tillad område til tørre.

•Dampen en klud eller et stykke vat med denatureret alkohol. Gnid afdæmpet klud eller bomuld bolden frem og tilbage flere gange i testområdet.

•Look på siden af kluden eller bomuld bolden, der var gnedet mod malingen. Hvis malingen farve viser på klud eller bomuld, betyder det, at malingen er acryl og vandbaseret.

•Double-check test af også test maling til en olie base. Tør området ren af de resterende alkohol. Fugt en ren klud eller bomuld bold med terpentin. Gnide området. Hvis malingen er olie-baseret, vil terpentin begynde at opløse den.

Tips & advarsler

  • Hvis ønsker at male vandbaseret maling over oliebaseret maling, pels hele overfladen med oliebaseret primer. Oliebaseret primer, vil når tør, acceptere vandbaseret maling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com