Hvordan man Test for arsen i en nylig desinficeres godt

March 30

Hvordan man Test for arsen i en nylig desinficeres godt

Guld minearbejdere henviser til arsen i vand som "søde vand" fordi vand snøret med arsen smager metallisk og sød. Arsen forekommer naturligt i rock og jord og ofte siver ned i en brønd. Mens det er bedst at benytte sig af en lokale laboratorium, kan du teste for arsen i en nylig desinficeres godt selv. Grunden til at teste godt igen efter desinfektion er at sikre arsen ikke har sneget sig ind i brønden. Arsen test kits kræver efter instruktioner omhyggeligt for at sikre et gyldigt resultat.

Instruktioner

•Purchase en af flere test kits til rådighed. Bemærk, at nogle kits kan forårsage røg, der er farligt at indånde, så anmeld testkit og vælge den, du er mest komfortabel med. Alle kits omfatter blande reagenser sammen, men nogle har kviksølv og skadelige kemikalier.

• Indsamle vandprøve i flasken, der fulgte med kittet.

•Tilføj reagenser til flaske som pr instruktionerne til sættet. Disse vil variere. Nogle kits kan kræve dig til at tilføje reagenset og Ryst flasken, mens andre kan kræve dig til at tilføje reagenserne og bare hvirvle flasken, da fælles landbrugspolitik indeholder kviksølv filter til bestemmelse af arsen indholdet.

•Sæt strip i beholderen hvis ved hjælp af metoden strip test, vent 12 minutter, og sammenligne testresultater strip farven til farvekort forudsat. Hvis bruger reagenser, som omfatter en kviksølv filter og cap, tillade overdækket flasken til at sidde i 30 minutter.

•Tøm indholdet af vandet test ind på toilettet og skylle. Kits ved hjælp af metoden cap efter 30 minutter, kontrollere den fælles landbrugspolitik farve mod farvekort til at bestemme arsen indhold.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com