Hvordan man Test Regulator til en John Deere 41 403 09 AM102596

October 1

AM102596 er en spændingsregulator fundet på John Deere græsplæne traktorer, der har enkelt-cylindrede Kohler motorer. Spændingsregulator justerer den elektriske aktuelle kommer fra stator så at batteriet er opladet med en jævn strøm, at ikke vil beskadige batteriet. Test spændingsregulator kræver viden om hvordan du kan bruge et voltmeter. Denne procedure tager 15 minutter at gennemføre.

Instruktioner

•Parkering maskine på en hård plan overflade, sætte parkeringsbremsen og fjerne nøglen fra tændingen. Hæve hood og Find spændingsregulator i højre side af motoren. Boltet til siden af motoren er en lille sølv boks. Dette er den regulerende myndighed.

•Tag stikket fra bunden af spændingsregulator. Tænd voltmeter og sæt den til ohm skala. Find jordledningen fundet under bolten holding spændingsregulator på motorblokken. Placer sort bly fra voltmeter til bolt med jordledning nedenunder. Der er tre stikben fundet under regulator.

•Sæt rød bly fra voltmeter til den længst gren fra jorden. Kontrollere læsning. Det bør 31,2 M. Hvis det ikke er læsning, spændingsregulator skal udskiftes. Hvis det lyder 31,2 M, flytte til det næste trin.

•Hold sort føre på jorden og flytte rød bly til den mellemste gren. Kontrollere læsning. Det bør være mellem 8 og 9 M. Hvis det ikke er læsning, spændingsregulator skal udskiftes. Hvis det lyder mellem 8 og 9 M, flytte til det næste trin.

•Hold sort føre på jorden og flytte rød bly til gren tættest på jorden. Kontrollere læsning. Det bør være mellem 8 og 9 M. Hvis det ikke er læsning, spændingsregulator skal udskiftes. Hvis alle disse aflæsninger er inden for specifikationerne, fungerer spændingsregulator korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com